Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eyeswideshut

Marketing

svi me vole, svima sam duhovit, čekaju na red da me upoznaju, samo ti nikako da shvatiš konačno, koliko me voliš suludo..


pozz ljudi..
to iz naslova vam je jedna pisma..s kojom me je mia 'zarazila'..pa mi je sad stalno u glavi..bang al predobra mi je pisma (u biti refren)..
uhh, neman pojma šta bi vam mogla pisat..pa će na kraju vjerojatno ovi post bit puno besmislenih gluposti..(ništa novo)..al ej..to sam ipak ja.zujo


i valjda ste primjetili da vam nisan baš komentirala,,bolje rečeno, nisam vam uopće nikome komentirala..al stvarno neman vrimena za ništa..iman školu,tjelesni,vjeronauk,španjolski,ples...i sve to u suprotnim smjenama..onda kad nađen vrimena oden vanka..tako da mi je blog malo zapostavljen..

inače..sve je po starom..nešto malo bolje,,nešto malo gore..al ok je.. zijev škola valjda ok..samo mi je malo dosadno..ništa se ne događa,niko ništa ne radi..skoro svaki dan u školi mi je isti..daj vi koji ovo čitate,a iz škole ste,trgnite se malo..napravite neku glupost..stvarno je dosadno..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

onda...o ostalim stvarima nebi baš ode pisala..nije to za svačije uši..LoL..


eto,, neznan šta bi vam još pisala..kad smislin valjda će to bit novi post..stvarno neznan o čemu bi pisala..vidite da i ovi post nema baš smisla..pa dok meni nešto ne padne na pamet..vi lipo komentirajte..fino


ay ljudi,
k!s$s..



Post je objavljen 04.10.2007. u 16:56 sati.