Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mala7julie

Marketing

ja sam fabrička greška generacije...

još jedna pričica (ova će bit kraća... valjda naughty)

jednom ipak ne tako davno i ipak ne tako daleko, živješe jedna djevojka samoprozvana ledenom kraljicom, jer je stalno tvrdila da iše ništa ne osjeća, zbog gadnog prekida sa ljigavim princom od prištovitanije. on ju je ostavio zbog pozerske princeze od idiotoslavije, a kasnije i nju zbog neke tamo treće. al dobro, to je druga priča.
uglavnom, ledena je nakon ljigavca mijenjala muške kao čarape. tražeći utjehu u gaženju njihovih osjećaja, ostavljala ih je u prašini svojih marta.
zatim je pronašla utjehu u mini metalcu, no ispostavilo se da to nije bila ljubav, već samo privid, koji je sama stvorila jer je on bio prvi tukac koji ju je uspio utješiti. kasnije su (valjda) postali dobri prijatelji (valjda). krenula je dalje i nastavila se iživljavati kroz glazbu i izlaske, a jednom prilikom i na svojoj sestri (koja će ostati anonimna).
i tako je nastavila živjeti okružena krugom dobrih (i manje dobrih) prijatelja. uz svakodnevne izlaske i opuštanje u krugu svoje glazbeno nastrojene ekipe (čiji je dio bila i naša mala depresivka iz prošle pričice).
čudom msna ona je stvorila novu vezu sa svijetom i upoznala gospodina punk-je-melodiozniji-od-metala (u čemu se naravno, nije slagala s njim, cbc) i stvari su krenule nabolje. stvorila je neku vrstu pozitivnog prijateljstva s njim i više se nije bavila trivijalnim stvarima kao što su nove marte pozerske princeze (citiram: "koji k**** ona glumi ?! oskvrnula je presvetost doc martensa!!! na lomaču s njom!!!"). i to vam je jedna vrsta hepi enda. ja bi vam dala još neke detalje i par alternativnih krajeva, al mi fali autorizacija lud

pa vam evo par sličica:

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


ajte idem ja... papap dead

Post je objavljen 04.10.2007. u 15:05 sati.