Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hilarieburton

Marketing

Bok ljudi!wave
Evo napokon novi post!rofl
Napisat ću nešto više o Hilarie, i neke sitnice iz četvrte sezone:

Američka glumica Hilarie Burton rođena je 1. srpnja 1982. godine u saveznoj državi Virginiji. Živjela je normalan život sa navijačkim natjecanjima i borilačkim aktivnostima. Kaže da su je sve cure u srednjoj školi ismijavale, ali kada je postala vođa navijačica, svi su se htijeli družiti s njom. Maturirala je u srednjoj školi Park View, gdje je bila kraljica maturalne večeri, i završila je New York i Fordham sveučilište. Voljela je glumu od malena. Na putu ka ostvarenju njenog sna preselila se u New York gdje je dobila posao kao voditeljica televizijskog showa "Total Request Live" na MTV-u. Tamo je ugostila popularne zvijezde kao šta su Angelina Jolie, Ben Affleck, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Lindsay Lohan... Igrala je malu ulogu u seriji "Dawson`s Creek", koja ju je dovela do poznate uloge Peyton Sawyer u seriji "One Tree Hill". Na jednom snimanju One Tree Hill-a upoznala je Iana Pranga koji je bio pomoćnik direktora. Trenutno su zaručeni i žive skupa u Sjevernoj Californiji.

Image Hosted by ImageShack.us


A sada malo o četvrtoj sezoni One Tree Hilla, koja se počinje prikazivati i na 2 programu HTV-a, ali ja sam je već gledala:smijeh

Lucas i Nathan su braća, ali osim ljubavi prema košarci nemaju mnogo toga zajedničkog. U trećoj sezoni, Nathanov ujak Cooper pokušao je počiniti samoubojstvo kad je htio završiti svoju vezu sa svojom curom iz srednje škole Rachel.
Njegov automobil tada je preletio preko litice u vodu, a Nathan je skočio za njima ne bi li ih spasio.
Četvrta sezona otvara se pitanjima koja je otvorila ta tragična nesreća.
Tko će preživjeti i na koji će to način utjecati na njihove živote? Gledatelji će saznati i u čijoj je torbici Lucas našao test za trudnoću. Hoće li Lucas popraviti svoju vezu s Brooke ili će utjehu naći u Peyton? Hoće li Brooke u sebi uopće naći snage za vezu s Lucasom nakon što joj njezina biološka majka iznenada otkrije jednu dugo čuvanu tajnu? Karen mora razmisliti o svojoj budućnosti s Keithom, a ostaje i pitanje hoće li Dan pobijediti osjećaj krivnje vezan uz to što je skrivio smrt svoga brata.

Image Hosted by ImageShack.us


To bi bilo to, još sam vam samo stavila video pjesme The Mixed Tape u kojoj je Hilarie kao Peyton i jedan video iz četvrte sezone. Uživajte i puno mi komajte....cerek





-Haley na kraju bude dobro, i rodi sina na maturi
-Peyton i Lucas budu skupa
-Rachel otiđe
-Mouth završi u zatvoru, pa ga ekipa dolazi spasit


Post je objavljen 04.10.2007. u 14:04 sati.