Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

NAJURBANIJI DOČEK NOVE GODINE U RIJECI

Riječane će u novu, 2008. godinu, uvesti grupa Jinx koja je u lipnju ove godine objavila svoj novi, povratnički album «Na zapadu» - rečeno je danas na tiskovnoj konferenciji u Salonu Grada Rijeke.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(u studiju Svid radija)

U kontekstu razvoja Rijeke kao grada urbane kulture, ovogodišnji izbor izvođača se tako sastoji od već spomenutih Jinxa, Laufera i Quasarra. Laufer će izvesti, prema riječima lidera Damira Urbana, svoj uobičajeni repertoar, pojačan gostima koji će osvježiti program.
Suorganizator dočeka Nove godine je Svid radio, a eminentni Svid-ovi glazbeni urednici Dražen Zima i Voljen Korić pod nazivom DJ doubleDecker zabavljat će publiku sve do ranih jutarnjih sati.
Gradonačelnik Vojko Obersnel napomenuo je kako je ovogodišnji izbor izvođača nastavak tradicije kojom se utvrđije već prepoznatljiv urbani identitet Rijeke, a direktor Svid radija, Toni Tibljaš upozorio je kako se prijedlog izvođača ne razlikuje od ustaljene glazbene koncepcije Svid radija.
Uz Grad Rijeku i Svid radio ove se godine na Korzu pojavljuje i Carlsberg Croatia s brandom Tuborg Green budući da Tuborg pokriva turneju Jinxa po hrvatskim gradovima.
Grad Rijeka će na program dočeka osigurati oko 350 000 kuna što se ne razlikuje od iznosa prošlogodišnjega dočeka, a jedno je sigurno, Riječane očekuje najurbaniji dočeke Nove godine u Hrvatsku, prema mišljenju predstavnika Carlsberga Croatia, Damira Levaka.

VAVA, OBI, TONI, YAYA, COCO
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

foto by Smiljana Radović (suradnik novinar- Služba za Internet podršku, Grad Rijeka)


Post je objavljen 04.10.2007. u 13:26 sati.