Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drasticfantastic

Marketing

Umorna, užasno umorna.

Da tražite da vam jednom riječju opišem gimnaziju, bez imalo razmišljanja bih rekla iscrpljujuća. I te kako icrpljujuća.

Točno mjesec dana je prošlo, a već i umorna i sita učenja.

Čak možda ni ne bih morala toliko učiti da imam sreće, pa da me nikad ne otvaraju u imeniku. Ali ne, svaki sat, svaki predmet profesori otvaraju baš mene, a ja u imeniku zadnja. Where's the logic in that?
Ocjene su zasad odlične, imam 3 trojke, negdje 10 petica i par četvorki. Trojke su, naravno iz matematike i jedna iz tjelesnog, točnije iz šprintanja na 400 m - nisam tip za trčanje, imam jako lošu kondiciju.

Nije da se žalim, sama sam odabrala gimnaziju, i znala sam da će bit naporno. Ali večeras sam sjela učiti povijest oko 9 navečer i nakon 20 minuta su mi se počele sklapati oči, pa sam si skuhala kavu. Ni kava nije pomogla. Ono šprintanje me užasno iscrpilo. Sad se moram dići u 6 ujutro učit još malo povijest.

Image Hosted by ImageShack.us

Nedostaje mi osnovna škola, tj, moj bivši razred. Iako mi je novi razred puno bolji od starog, za stari me veže puno uspomena...

Jer sve prolazi, ostaje samo u nama
U srcima , u umu, i foto albumu
Priča svaka slika, da ne zaboravin nikad
Nasmijana lica nekih starih prika
Nekih nema više, ostale su sjene
Mora bit da je s njima nesta
I dio mene
Al vrate ga kiše,
I vitar s juga
Neka stara pisma, nostalgija i tuga.


Umorna sam, užasno umorna. Idem pogledati Seks i grad, pa u krevet.
Svima želim laku noć, ili dobar dan, ovisno o trenutku u kojem čitate ovaj post (naravno, ako čitate ^^)!
Pusa :)
Wish me luck!

Edit: Od danas idem na dijetu - nema više večere poslije 18 h, nema pizze i čipsa, za doručak samo cornflakes i neko voće ili sendvič. Imam 62 kg (176 cm) . Skidam na 56 najmanje. Držite mi fige ^^

Post je objavljen 03.10.2007. u 23:21 sati.