Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuro21

Marketing

Majka Tereza ili možda ne

Prvo malo o novom fomatu kasnovečernje emisije OTVORENO. Mislim da je trajanje otvorenog od 30 minuta jedan od većih promašaja novoustoličene urednice Novak Srzić Za pola sata ne da se ne može obraditi nijedna tema na normalan način nego akoimate nesposobne voditelje to se može pretvoriti u monolog.

Kao jučer na primjer.

Gostuje: Zdravko Mamić i još neki (nebitni)
Tema: Sve njegove verbalne akrobacije
Voditelj: Dijana Čuljak
Epilog: polusatni monolog Zdravka Mamića o njegovoj veličini

Dakle emisija je počela sa monologom Zdravka Mamića, nakon 10-15 minuta malo su se uključili nebitni likovi jer mu se nisu htjeli zamjerati, onda je on napao novinare 24 sata i kolumnistu Jutarnjeg lista Židaka koji se nisu mogli braniti jer nisu bili tu.

Onda je javila Dijana koju je Mamić ušutkao i nastavio veličanje. Nakon 15-20 minuta javila se opet voditeljica koja je rekla da nema veze o nogometu (kojeg đavla onda radi emisiju o temi o kojoj nema pojma, može li se barem kvalitetno pripremiti, ali njena priprema je bila 10 minutno gledanje zadnje Mamićeve akrobacije).




Zadnje Mamićeva verbalna akrobacija ako je netko nije gledao

Nakon toga opet Mamić i emisija je gotova. Gledajući emisiju mogli su komodno staviti da je to plaćeni oglas Zdravka Mamića.
Nakon emisije je on izgledao kao Majka Tereza.

Bravo za pravu voditeljicu koja jedino dobro izgleda, ali bi se trebala vratiti čitati vremensku prognozu na nekoj lokalnoj televiziji jer nije za ništa drugo.


Post je objavljen 03.10.2007. u 09:58 sati.