Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Nakon svega Bandićevi ljudi i dalje lažu Zagrepčane

Nakon što smo na CNN blogu objavili dokument iz kojeg se vidi da su gradske vlasti za problem zatrovane vode znale još prije godinu dana, danas imamo novi (stari) slučaj. Voda u Španskom također je proglašena zatrovanom. Na video isječku u prilogu imate ulomak iz razgovora novinarke HRT-a s Tihomirom Majićem, v.d. ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo grada Zagreba. Na izričito pitanje novinarke zašto se reagiralo s tek godinu dana zakašnjenja i u slučaju vode u Španskom, Majić odgovara da je zavod tek sada registrirao onečišćenje vode i u Španskom. (?)

I opet laž. Dokumente koji pokazuju suprotno od onog što Majić tvrdi, posjedujemo već neko vrijeme no nismo ih objavljivali jer smo htjeli dati priliku gradskim vlastima da dokažu da su ti dokumenti netočni. No ne samo da su se dokumenti pokazali ispravnima, već smo ulovili Tihomira Majića u laži. Suprotno njegovim tvrdnjama da su u zavodu tek sad saznali za onečišćenje, ovi dokumenti pokazuju da se za to znalo godinu dana, ali se nije reagiralo (...a u video prilogu Majić jasno kaže da je njihova dužnost da reagiraju).

Dokumente koje možete skinuti ovdje1, ovdje2, ovdje3, ovdje4, ovdje5, ovdje6 i ovdje7 su scanovi nalaza vode Zavoda za javno zdravstvo grada Zagreba iz prošle godine u kojima je jasno napisano da je voda u zgradama u Španskom neispravna. Dokle će te „gospodo“ iz gradskih vlasti lagati i trovati građane Zagreba?


Post je objavljen 02.10.2007. u 21:43 sati.