Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirablog2

Marketing

Duet Shakire i Beyonce dobio video izdanje

Image Hosted by ImageShack.us


OSIM što su snimile spot za duet "Beautiful Liar", glazbene zvijezde Shakira i Beyonce toliko su oduševljene jedna drugom da najavljuju mogućnost zajedničke turneje, a latino pjevačica inspirirala je Beyonce za njen prvi album na španjolskom jeziku.

Dugoočekivani duet poznatih ljepotica izići će na albumu "BDay - De Luxe Edition", koji će biti objavljen početkom travnja. Radi se o vrlo uspješnom Beyonceinom albumu, ali s nekoliko dodataka. Posebno izdanje sastoji se od DVD-a, na kojem će se naći čak pet novih spotova ("Beautiful Liar", "Upgrade U", "Green Light", "Freakum Dress" i "Get Me Bodied") te dva CD-a, od kojih će jedan biti na španjolskom jeziku.

Beyonce je izjavila kako ju je upravo Shakira nadahnula za snimanje španjolskih verzija njezinih najvećih hitova, a pomogla joj je i u što točnijem izgovoru (mnoge američke zvijezde osramotile su se izdavanjem španjolskog albuma upravo zbog kriminalno lošeg izgovora).


Na snimanju spota pjevačice su potvrdile kako su u procesu nastajanja pjesme "Beautiful Liar" postale prave prijateljice, te kako nije samo riječ o marketinškom triku. "Beyonce je jedna od najljepših i najboljih žena koje sam upoznala u životu. Oduševljena sam suradnjom! Nadam se da će naša zajednička pjesma postati hit, pa da ćemo puno nastupati i nastaviti ovo prekrasno druženje", rekla je Shakira o suradnji s američkom zvijezdom.

i još nešto...

Shakiri kolumbijski kriminalci prijete smrću...

Kolumbijska pop senzacija Shakira boji se vratiti u svoju domovinu zbog prijetnji otmicom, pa čak i smrću. Kolumbija je poznata po čestim otmicama i bezakonju, a Shakira se prije dvije godine preselila u SAD radi bolje uvjeta za nastavak pjevačke karijere. Sada živi u Miami Beachu, a nakon najnovijih prijetnji Shakira je okružena cijelom vojskom zaštitara koji prate svaki njezin korak.
Vijesti o mogućnosti otmice i prijetnje smrću prenijli su neki tabloidi, a gangstere je na to potaknulo 30 mil. $, na koliko je procjenjena Shakira.
Neimenovani izvor blizak mladoj pjevačici kaže: "Gdje god Shakira ide za njom ide grupe tjelohranitelja. Ona još uvijek nije diva, ali managment ne želi ništa riskirati. Ljudi koji odašilju ovakve prijetnje sigurno nisu vrsta koju ćete ignorirati." Glasnogovornik je još dodao: "Ona je jedno od najvećih zvijezda na svijetu i njena sigurnost samo reflektira nasilnost njene rodne zemlje. Živi u Miamiju, ali je i dalje ponosna na svoju domovinu. Većina njezine obitelj i dalje živi tamo."
Shakira je upravo ovih dana stigla u Europu gdje je kreće sa svojim 'Tour Of The Mongoose' koji starta u Velikoj Britaniji.

Image Hosted by ImageShack.us




Shakira & Beyonce su imale 4 MTV VMA nominacije,ali su osvojile samo jednu i
to u kategoriji za najbolju suradnju.

SHAKIRA....OUT IN??=)9.9.
Možemo ponovo primjetit onu crvenu šminku.....khmmmm....

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


11.9=)Shakira kod frizera Neil George na Beverly Hillsu

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Beso,pussa,kiss,embrasser………..
Puno pozdrava od Tine…

Post je objavljen 02.10.2007. u 19:59 sati.