Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mossbeauty

Marketing

NewS.



Vjencanje.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Glasine kruže kako Kate Moss i njezin porocima i skandalima sklon dečko Pete Doherty planiraju vjenčanje. Trač i nije nov s obzirom kako su već kružile razne verzije, od toga kako su se već vjenčali na Tajlandu, pa do toga kako od vjenčanja sigurno neće biti ništa. Pravo stanje stvari definitivno ide u prilog teoriji kako će do vjenčanja ipak u skorije vrijeme doći. Naime poznati par se bez većih posljedica izvukao iz nedavnog skandala veznog za video uredak s male privatne zabave. Dokaz sve bližeg vjenčanja je i informacija kako vjenčanicu za Kate Moss u suradnji s TopShop timom dizajnira mladenkin dobra prijateljica stilistica i dizajnerica Katy England. Kako je i sama dizajnerica naglasila velika joj je čast što će imati priliku kreirati vjenčanicu za Kate istinsku ikonu stila našeg vremena. Ujedno je oduševljena tom činjenicom što će i sama Kate od početka sudjelovati u stvaranju vjenčanice. Kako stvari stoje izgleda da svadbena zvona za Kate počinju zvoniti.


Kate dizajnira gitaru.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Prvi put kad smo čuli kako je Kate Moss pjevala na koncertu svog dečka Petea Dohertya nismo tome pridavali previše pažnje. Tako nas ne čudi vijest kako će zajedno s kanadskim glazbenikom Bryan Adamsom dizajnirati električnu gitaru za izložbu Born to Rock koja će uskoro biti otvorena u organizaciji Harrodsa. Izložba veliča električnu gitaru, te njezin utjecaj na popularnu glazbu, kulturu i stil. Osim para Moss-Adams svoj doprinos izložbi dali su i pjevačica, glumica i dizajnerica Jennifer Lopez te američka dizajnerica Diane Von Furstenburg. Nakon izložbe za sve dizajnirane gitare moći će se licitirati na humanitarnoj aukciji. Izložba će biti otvorena od 29. siječnja do 3. ožujka. Osim električnih gitara koje su dizajnirali poznati i bogati, na izložbi će se moći vidjeti najskuplja gitara na svijetu, prekrivena pravim dijamantima i napravljena isključivo za ovu izložbu, a svi zainteresirani moći će kreirati savršene traperice u tzv Denim Bar-u. Ako ćete u tom vremenu posjetiti London, isplati se navratiti i u Harrods.


Vostana Kate.
Image and video hosting by TinyPic
Putujete li u London, nemojte zaboraviti posjetiti muzej voštanih figura Madame Tussauds. Tim više što je od utorka u njemu izložena vjerna kopija modne ikone Kate Moss. Voštana Kate, za koju bismo skoro mogli reći kako je ljepša od prave, odjevena je u malu crnu haljinu i čini se kao da odrađuje još jedan fotosession. Vi joj se možete pridružiti, sjesti pored nje i fotografirati se za izmišljeni tabloid ''Iconic''. Naravno, kad se vratite u lijepu našu, frendicama možete mahti pred nosom upravo tom fotkom. Iako nije prisustvovala predstavljanju svoje voštane dvojnice, Kate je izrazila zadovoljstvo učinjenim. Naravno, zadovoljni su i u muzeju. Uostalom, mnogi posjetitelji željeli su vidjeti upravo voštanu Kate kao jedan od izložaka. Želja im je ispunjena!


Kate Moss u 9 slika.
Image and video hosting by TinyPic
Britanska fotografkinja Corinne Day snimila je seriju portreta Kate Moss za London National Portrait Gallery. Prvi puta su surađivale kad je Kate bilo četrnaest godina, a na pitanje je li se Kate mnogo promijenila od tada, Corinne Day je izjavila: ''Prije je bila djevojčica, danas je žena. Očito je kako je žena. Na njezinom licu vidi se životno iskustvo, ali još uvijek je lijepa.'' Kate Moss ne slaže se s njom. ''Imam krive zube, loše noge i čudan nos'', izjavila je kroz smijeh Kate. Devet crno-bijelih fotografija prikazuju Kate s izrazima lica od dubokog razmišljanja do zabavnog razgovora. U London National Portrait Gallery već su izložene Kateine fotografije koje je snimio Mario Testino, a fotografije Corinne Day bit će prikazane 12. veljače. Isti dan otvorit će se i izložba Face of Fashion, koja obuhvaća neke od najboljih modnih fotografija ikada.

Eto to bi bilo sve.PuSsE :D

Post je objavljen 02.10.2007. u 19:18 sati.