Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/23000

Marketing

biseri naši svagdašnji

inspirirana svojim fenomenalnim, fabuloznim, nezaboravnim, jednim i jedinim, neponovljivim, najboljim profesorom iz biologije i kemije, odlučila sam izdvojiti malo vremena za jedan postić, eto, njemu u čast.
on mi stvarno zna uljepšati dan. i zbilja razumije nas.....khm.....pubertetlije.
ma on je jedno.....jedno.....najdivnije stvorenje koje sam ja dosad upoznala. znate, jučer nas je pustio 20 minuta ranije sa sata (a biologija nam je bila zadnji sat! jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!). ma što reći, duša od čovika!!!
ne znam kako mu to uspije, ali na svaki njegov biser mi odvalimo od smiha. pola njih se ni ne sićam više, ali ću neke podijeliti s vama.
pa da počnemo.....
profesor: "da sam ja u minstarstvu za prosvjetu, uveo bih da se svaki dan mora ići u školu. da, da, čak i nediljom. od dvanaest do podne."
učenica veže starke. profesor: "s kemijom nećete imati problema ako budete dobro pazili i slušali na satu, a NE vezivali cipele ispod klupe ko neki..."
učenica nosi košulju s 'poderanim' rukavima. profesor: "ma, tina, molim te, u kabinetu su ti igla i konac, i daj, sašij te rukave!" ja nosim bolero kratkih rukava. on kaže: "evo, lucija ovu majicu ima još od vrtića. ma jel ti vidiš da si je prerasla?!"
na biologiji. učimo bakterije (napomena: ko ne zna, autotrofne bakterije same sebi proizvode hranu pomoću fotosinteze, a heterotrofne uzimaju gotovu hranu iz prirode). profesor: "autotrofne bakterije same proizvode šećer i kisik pomoću procesa fotosinteze, a heterotrofne idu u interspara."
jedna mršava učenica pita može li na wc. profesor: "ti na wc?!?! bez pratnje?! jesi luda?! pa ti ćeš upasti u školjku!!! i još ću ja ispasti kriv! nema šanse!!!"
opći metež u razredu (opet napomena: učionica kemije je na drugom katu, a učionica zemljopisa skroz u prizemlju). profesor: "ma dajte se smirite!!!" popne se na prozor. "sad ću skočiti!!" jedna učenica vrisne. on kaže: "dobro, ovaj put neću. ali ako ovako nastavite, stvarno ću skočiti. iz učionce zemljopisa."
profesor: "ako se ne smirite, natjerat ćete me da dam otkaz i da odem u irak razvoziti mandarine."
profesor: "redar obriši ploču!" diže se ona mršava učenica. profesor: "ma ne mogu ti dozvoliti da ti brišeš ploču!!!! još ćeš mi tu i umrijeti!!!"
ima toga još tonu, ali mi se više neda. ruka mi utrnula. ja sad iden ća............vi budite dobri i ostavite koji komentarčić..................
ajte pa-pamahmah

Post je objavljen 02.10.2007. u 18:57 sati.