Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

JAVLJAM VAM SE ALI SAD MALO STARIJA...HEHE NAPOKON SAM NAPUNILA 14 GODINA

Ej ljudeki evo mene...već me dugo nije bilo ali evo ipak sam se vratila. Pardinček svima koji su predugo čekali da ih komam.
Al dobro evo da vam ja sad počnem pričat kaj je sve bilo za vikend.
Uglavnom sa curama sam se dogovorila da ću ih u subotu vodit u kino(onu prošlu) Sad bum vaj ja sve ispričala
Subotra:
Ujutro sam se digla zato kaj sam u pola 10 imala trening,poslije treninga negdje oko 11 sam sa curama išla u city centar zato kaj oni nisu znali kaj da mi kupe pa sam ja išla s njima da si neš izaberem.I kupile su mi dvije predobre majce i maskaru od maxfaktora.
Kad smo se vraćali iz city centra usput sam morala pozvonit Zrinki na portafon zato kaj me neš trebala(ona nije išla s nama u shopping).POzvala me gore i dala mi je poklon za ročkas. E uglavnom uz poklon koji mi je kupila..dala mi je još i onu tablu koja visi na starom tramvaju di piše smjer tramvaja. E to je ukrala i dala mi je...ja sam bila tak sretna ja sam si to več prije htjela maznut sa tramvaja ali me bilo strah. E dobro...doma sam došla oko pola 3.I onda sam se brzo išla otuširat i oprat kosu.

Popodne:Rekla sam curama da dođu kod mene u 4 tak da se svi skupimo i odemo u kino.Dorja je došla u pola 4 da mi ispegla kosu. Kad su sve cure došle(Doroteja,Zrinka,Dorja,Tihana,Petra,Anica i Valentina) otišli smo na stanicu i pričekale tramvajček....I dobro došli smo u kino kupili karte i gledale Superbed.Film je fkt dobar i tak. POslje smo otišle do Boombara(kafiča)popile smo si kavicu spušile dvije tri pljugice i onda smo krenule prema trgu. Ali na pola puta nam se više nije dalo ić pješke pa smo pričekale tramvaj.E sad slušajte ovo. Došo je tramvaj(spremište Trešnjevka)i uđemo mi u njega i sad prolazimo mi kroz Palmotičevu....kad odjednom tramvaj se tako zdrmo.Mi smo se usrale.Ja se okrenem a ono na tramvaju razbijeno prednje staklo a onaj ko mali prtljažnik od motora nasred ceste.Mi smo svi istrčali van. Mi pogledamo pred tramvaj a ono na cesti leži krvavi mrtav čovjek...a motor zaglavnjen pod tramvajem. E da znate koji je to šok tam su se skupili ljudi došla je hitna pokušavali su ga oživit ali niš. E mi smo svi bili tak preplašeni...poslje su mene jako noge počele bolit(valjda zato kaj smo se tak scimali)i imala sam šljivu kak sam se lupila u naslonjać od sjedalice.POslčje toga više nismo htjelče ostat na trgu pa smo išle doma.Ali ne sa tramvajem zato kaj smo se žive usrale i bilo nasje strah. Onda je Zrinkin tata došo po nas sa autom.Otpeljao nas je u Prečko pa smo još tam ostali vani do pola 11 i onda smo otišli doma.
E sad nedjelja:
Ujutro:probudila sam se i morala sam ić na misu(moram ove godine idem na krizmu). POslje mise smo se ja, Doroteja, Zrinka, i Dorja počele dogovarat neš da bi na Savu.
I kaj mislite da nismo išli? E pa išli smo. i Bilo nam je pre dobro.jeli sndviče,pili čaj,jeli kokice, pušili i pišali po grmljimabangludzubo!!!Usred piknika su je došla moja stara,Aco s četverokotačnim motorom(mamin dečko) i Rexy(moj mali ćuko)!!!I onda sam ja cure morala vozit tam malo pokraj nasipa.I jadan Rexy je trčao za nama...a jadan!!!
I dobrokad sam ja cure odvozala oni su otišlči i ja i cure smo opet ostale same i nastavile smo s glupostima. E ali fkt nam je bilo dobro!!!! Na pikniku smo bile od 15 do 2 do 7. A kaj pa bilo nam je dobro. Izležavali smo se po ogromnim dekama koje smo ponjeli i tak...
A dobro idem ja sad neda mi se više pisat.
PUSE SVIMAsmokinsmokinpartyparty

Post je objavljen 02.10.2007. u 16:11 sati.