Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobilasi1

Marketing

Biznismeni i karijeristi po Zodijaku

Posao nije samo zarada novaca, već i način iskazivanja talenata i interesa. Ako ste zadovoljni plaćom, ne morate biti zadovoljni ostalim aspektima posla. Kakav vam je bio dosadašnji izbor poslova i kakvi vam poslovi leže možda više nego što ste mislili, pokazat će vam astrološki profili pojedinih znakova:

Škorpion
Samoinicijativni i usredotočeni, Škorpioni su najbolji u poslovima koji zahtijevaju silnu koncentraciju. Odlični su kirurzi, advokati i izvršni tajnici. Škorpioni ne vole da ih se pažljivo nadgleda i treba im dati nezavisnost i samostalnost u radu nakon što dokažu da su vrijedni povjerenja. Uživaju u zagonetkama, pa su odlični detektivi, policajci i psihijatri.

Strijelac
Entuzijastičnom i optimističnom Strijelcu posao mora nuditi mnoštvo izazova. Ne podnose rutinski rad, rado poslovno putuju, ne vole sjedenje za uredskim stolom. Nevjerojatno su aktivni, odlični su u poslovima vezanim uz prirodu, životinje i kao instruktori fitnesa ili treneri. Posjeduju filozofsku crtu, pa su dobri pravnici, profesori, svećenici i ministri.
Moj znak i podznak... relativno se dosta toga pogodilo... ima nešto u tom horoskopu! sretan

Post je objavljen 02.10.2007. u 15:54 sati.