Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wheredoesthelovego

Marketing

o exkurziji :)

Ev uhvatila me neka nostalgija cry mislim da su svi barem jednom opet pozeljeli da idu...ja sam malo vise puta...kako bi se podsjetila sta smo sve radili gledala sam slike i citala nes iz mog i lollinog dnevnika....pa ev nes iz dnevnika i malo slika,jer kako kaze ilda slika vrijedi vise nego rijecisretan

DAY 1
"Jooojj....finaly smo tu! Dosle smo oko dva,put je nio dug i dosadan.Stajali smo svakih 20 min.Ali sad je super! Uspjele smo zakasniti na prvu veceru zahvaljujuci divnim vodicima u obliku dade i akija! Setale smo,kupale se i eto...fino nam je!! "

DAY 2
"Danas su nas probudili u cik zore da idemo na dorucak.Hrana je srednja zalost.Kupali smo se citav dan, i bas je bilo preloodo.Rucak je bio katastrofa,nesto sto je jako licilo na bljuvotinu! Eto toliko za danas....bas je super ovdje...da smo bas isle i u cetvrtom :( "

DAY 3
"Isli smo u Split a na povratku u Trogir,Potrosile smo haman sve sto smo imale.Kupile smo svakom po nesto.Kad smo se vratili Samra je poletila i pala.Ne moze hodati,uganula glezanj i sj**** dva prsta.Nismo se kupali,a bas bio fin dan...Navecer su uhvatili Dalilu i Dajanu kako cugaju,pa su imale razgovor sa nastavnicima....jos par ljudi je uhvaceno,ali NIKO OD NASIH :)) Posto smo bili gladni nas dvi i Ajla Dzeny i Aki otisli smo na pizzu,a kasnije je dosao i Dado..Kad smo krenule leci,nismo mogle spavati pa smo dosadjivale onima iznad nas,lupali im metlom i tako svasta,pjevali a ni sluteci da nam Almir sjedi na terasi...heh sto znaci da je cuo dzeny kako pjeva zeko i potocicrofl"

DAY 4
"Kupali smo se citav dan.Jadan Aki citav dan nosao Samru...Kasnije su prekinuli ....šmrc...Ali je onda ona prohodala s Benjom :) Navecer smo svirali i pjevali.Kasnije nam je Dado usao u sobu,pa ga je razredna dosla traziti.Jadnik je pobjegao kroz prozor od wc-a.Bilo je za dlaku :). Onda smo i mi otisle gore u apartman kod Samre i gledali neki film."

DAY 5
"Spakirali smo se i isli na plazu pa na rucak.Kasnije smo morali predati kljuceve naseg legendarnog G6 apartmana :(....onda smo jedva odnijeli kofere do autobusa...put je bio malo zabavniji nego kad smo dolazili... et bas nam je bilo super ovih dana..."

ev slika :) ostavite komentare na njih :)



sretandeadwavemahfinozujopjevakisswinkyespartysmokinlud

Post je objavljen 02.10.2007. u 14:59 sati.