Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4grab

Marketing

Post Nikoli za dušu

Ja inače nisan bila na izletu, ne znan kako je bilo, pa van ne moren o ničemu pričat,notuzan a kamoli stavljat slike, ča btw još nisan naučila. smijehnut Ivana će se ovaj put jako potrudit, i opširnije van opisat izlet, da iz prve ruke doznate kako in je stvarno bilo. Nisan sigurna da li ona zna stavljat slike. eek Ako ne zna... Morat ćemo čekat da nan se Ivan vrati iz Grčke. Za sve one ki ne znaju- šal je u zgorenu Grčku s grupon penzića. Ali baren će on vit svita s njima, i uživat! beljyesnaughtysmokin Lani su bili u Tunisu, čini mi se. Neće ga bit cirka 10 dan. Samo da van rečen da su mi svi rekli da je izlet bil fenomenalan!!! smokinthumbupparty Govoru da je najbolji do sad. I još su večer slavili Dankin i Tamarin rođendan, i bilo in je tako dobro...partysmokinpartysmokinpartysmokinpartysmokin A ja jadna... Ful mi je žal ča nisan bila s njima.crycrycrycry Uvik propustin ono najbolje!!!!
Danas smo pisali kratki test iz hrvatskog, ki je bil ful lagan. Pitali su biologiju, engleski i povjest. Ja san prvi put dobila 5 iz usmenog od Trappovice!
Na S.R.O-u smo se morali potpisat ki će poć na maturalac i napisat kaj bi htili poć. Velika većina nas se slaže da odemo u Španjolsku, po uzoru na naše kolege iz 4.g, ki su danas načini plakat od tog putovanja. Još razmatramo par solucija. Tek smo dobili neki katalog, pa se premišljamo.
Evo van biseri, nisan sigurna da l' san ih objavila. Ako jesan- nasmijte se još jedan put! zujo
Slobodan sat....
Iris:"Kaj gremo? U Eho ili u Velum? Ja bi šla u Eho."
Vlado:"Ti hodi kadi oćeš!"

PETAK... Geografija.
Prof.:"Jeste gledali jučer..."
Franko:"Umri muški?"
Andreja:"Nedjeljom u dva?"

E, naši biserići... nut Ovo moran objavit!! Subotu u parku (kad su se slavili rođendani) navratila je policija. Pitala ih je osobne, a Andrea in je rekla da nema osobnu, samo iskaznicu iz knjižnice! smijehsmijehsmijehsmijehsmijeh Njoj se uvik nasmijen! Muči, muči, ali kad nešto provali... S njon ne more bit dosadno. Vjerujte mi- sedin s njon.

Očekujte Ivanin post. Očekivat ću ga i ja. Ubrzo, nadan se. Ivana, trgni se i napiši!!

Pusa i pozdrav svima!!! mahmahmahmah

Post je objavljen 01.10.2007. u 22:52 sati.