Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lana177

Marketing

Počele Pripreme za ples..

STUDIO Anton Marti Hrvatske Radiotelevizije danas je ugostio 16 novih sudionika iznimno popularnog showa "Ples sa zvijezdama" koji će od 3. studenog početi u novom ruhu. Poznati natjecatelji, među kojima su Lana Jurčević, Iva Majoli, Danijela Martinović i drugi, već danas, šest tjedana prije početka emitiranja, počinju s treninzima, a svi odreda kažu kako su uzbuđeni, pomalo i uplašeni, ali prije svega nestrpljivi da gledateljstvu pokažu kako se snalaze na plesnom podiju.

Osjećam se kao da je prvi dan škole", rekao je Davor Gobac, novi sudionik "Plesa sa zvijezdama" na današnjoj press konferenciji uoči početka druge sezone. Prema riječima producentske ekipe, pred HTV-om je težak posao - unatoč popularnosti prve sezone, ne žele živjeti na staroj slavi, pa se veliki tim itekako trudi da gledateljima ponudi nešto drugačije, ali po dobrom starom receptu.

Lana Jurčević, dodala je kako se nada da joj haljinice (kojima je, kaže, sklona) u emisiji neće zadavati probleme i otkrivati ono što ne bi smjele.



Post je objavljen 01.10.2007. u 18:39 sati.