Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rijeczivota

Marketing

JOŠ O VLČ. ZLATKU SUCU

Sudac je karizmatik koji prije svega sluša svog biskupa Valtera i mjesnu i opću Crkvu.
Sam se trudi proučiti i još više znanstveno istražiti što mu se događa i kako s tim vladati, kako duhove razlikovati. Nije bitno za ocjenu, ali vjerujem da je priveo kraju magisterij duhovnosti.
Emotivan je strašno. Ali kad ga čujete kako pjeva ili kad vidite što je naslikao i na koji način, onda se ne čudite.
Domoljub kakvog nisam sreo. Posebno suosjeća s braniteljima. On je PONOS PONOSNE HRVATSKE!!

Podmilačje, 27. rujna 2007.



U Podmilačju je naglasio da nije došao samo katolicima, nego ČOVJEKU. Izmučenom, izraNJENOM, izgubljenom,... Došao je donijeti Radosnu vijest: Isus Krist je živ. I želi nas dotaknuti. Želi nam po svom Duhu dati novo srce.
Hrabro je to govorio, svjedočki, uvjerljivo. I po tom se razlikuje od braće svećenika od kojih će mu neki možda i zamjeriti koju izgovorenu riječ. Prozvao je i političare: one od jučer, i današnje, hrvatske...ali i druge koji kriju istinu o domovinskom ratu. Nema veze o čijim se masovnim grobnicama radi, rekao je da ih se mora žurno otkriti. Jer nas samo ISTINA može osloboditi.
Budući sam bio jedan od onih koji je vlč. Suca pozvao u BiH, presretan sam što će posjetiti bolesnike, i posebno liječnike u Novoj Biloj. Neka ga Duh nadahne što i kako će im reći. Neka se Ime Isusovo po njemu proslavi. Ozdravi Kriste napaćeni, isprevarani narod Središnje Bosne. Pošalji im po ovom svom svećeniku mir u nemirna srca. Ispuni im duše svojim Duhom, osnaži ih , ojačaj ih. Vrati im i učvrsti vjeru. Ojačaj nadu. Probudi nas zaspale. Razgori vjeru svećenika, redovnika i časnih sestara. Proslavi se Bože danas, sutra i navijeke, u Bosni i po cijeloj zemlji.

Post je objavljen 01.10.2007. u 18:32 sati.