Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zvoneradikal

Marketing

Studenti OGLASITE SE !!!

Evo malo iskorištavanja snage interneta :-))))).

Dakle, u zadnje vrijeme je na ovom blogu apsolutni naglasak bio na teme vezane uz obrazovanje. Poticaj je bilo iznošenje SDP-ovog „programa“ za obrazovanje na koji sam se (vrlo kritički) osvrnuo u svoja dva posta.

Oba sam razdužio preko svake mjere (prvi "Kako je SDp svojim programom za obrazovanje - OMAŠIO CEO FUDBAL :-)))" 10, a drugi "Zašto je SDPov program za obrazovanje strateški promašen - pojašnjenje" 14 stranica u Wordu, font 12 ;-) pa, iako se razvila određena diskusija, stvar nije baš „zaživjela“ jer, kako se meni čini, nije bila dovoljno „skandalozna“.

Stoga mi je palo napamet NAPRAVITI ANKETU :-) !!!

Doista originalno, nema što headbang
A kako mi se ne da brljati s kodiranjem Java Script koda radi onih fensi šmensi anketa kojih ima posvuda (a protiv kojih nemam ništa protiv – ako imaju smisla !) anketa će biti prava blogovska.

Pitanje je "jednostavno":

JESTE LI ZA UVOĐENJE ŠKOLARINA NA HRVATSKE FAKULTETE ?

Ponuđeni odgovori:

1) APSOLUTNO protiv

2) protiv, ali bi neredoviti studenti (oni koji padnu godinu) trebali plaćati školarinu u određenom iznosu

3) za, svi plaćaju (osim najboljih i socijalno ugroženih) - s time da država automatski daje kredit za pokrivanje troškova a fakultetima se putem vaučera (znači „po glavi studenta“) i dalje nastavlja transfer sredstava od MZT-a u određenom iznosu

4) ZA, svi plaćaju, nema šoldi od MZT-a, a kredite nek traže od banaka :-)))


Moj stav je čvrsto 3 i (čvrstu ?) argumentaciju sam dao u gore spomenutom postu za koji bi hm, jel'te, ovaj, mislim bilo dobro da pročitate prije nego što date svoj odgovor ;-) (iako libertarijanac u meni vuče na 4, svjestan sam da je to i teorijski i praktički nemoguće - a i pitanje je bi li to bila libertarijanska utopija ;-)

I sad slijedi molba posjetiteljima :-)))).

Kliknite na ovo komentiraj, ukucajte kao komentar JEDAN BROJ koji izražava Vaš stav i onda kliknite na „Pošalji komentar“.

30 sekundi uvrh glave.

Ako imate volje i mislite da bi se i Vaš glas trebao čuti ... Dulji komentari su, naravno, više nego dobrodošli.


Post je objavljen 01.10.2007. u 15:35 sati.