Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dea92

Marketing

...

Ev ljudi napokon se i ja javljam...wave
Ovaj post posvećujem svim svojim "prijateljima".
Kad sam u subotu bila u gradu saznala sam mnogo stvari koje neke osobe pričaju o meni a te stvari su laž.lazelazelazeKada sam krenula u Gimnaziju sjedila sam sa Azrom i mislila sam da njoj mogu sve govoriti i da ona nece prenositi to drugima.Međutim uvjerila sam se u suprotno. Samo ne shvaćam te ljude koji mole boga da nekog tracaju ili da se nekom mijesaju u vezu.nononononono jednostavno mi to ne ide u glavu.
Mogla bi i ja otvoriti blog na kojem bi pisala najgore stvari o svome drusvtu, na kojem bi tracala neke osobe itd...ali nemam razloga da to napravim, pa ne znam zasto onda pojedinci to radeludludludludlud.
Moj momak se naljuti na mene jer mu uvijek takve osobe nesto kazu. A znate sta...ma jebe mi se vise za njih. Nek pricaju sta hoce uopce me to ne dira.
Njemu njegova bivsa kaze nesto a ja mu se trebam opravdavati... ma moš' mislit kako hoćufinofinofinofino Vise mi je dosadilo to tracanje i pricanje gluposti, a pogotovo laži. ja pokusavam sa svima imati fin odnos a oni meni tako...rolleyescryrolleyescry...
Al uglavnom odsad cu se i ja promijeniti pa cu igrati na njihov nacin da vide kako ce to onda biti.yesyesyesyesyes

Et to sam htjela reci... pozzzzzzz za prijetelje koji se ne prave, neg su pravi...i hvala vampjevapjevapjevapjeva


Post je objavljen 01.10.2007. u 08:20 sati.