Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rostiljanje

Marketing

Puž vinogradar na buzaru

Stari je prije kojih 10tak dana navata spuža i ostavija ih da se malo isčiste. Nakon 10tak došlo je vrime da ih spremimo,odlučija san se za buzaru.Dobro opra spuže,očistija kapule isicka i stavija na vatru da se ufriži.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kad je kapula dobro užutila ubacujen spuže malo promišan i poklopin.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pustin par minuta da kuva poklopljeno i u međuvremenu nasickamo luka i petrusimena.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dignemo poklopac i ubacimo luk petrusimen,pomidire,ruzmarina samo malo i lovora po lista, i soli i papra po želji.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kad su se mirisi upili i spuži su skoro gotovi ulijemo čašu prošeka i čašu bilog vina, i naložimo malo jaču vatru da alkohol prije ispari.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kd je isparija vinček spuži su gotovi,u međuvremenu su žene skuvale maništre koju smo ubacili u teču skupa sa spužima da šta bolje upije saft.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ovako to izgleda na pijatu ,a okus božanstven,stvarno za gurmane.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nakon ovoga smo pili novaka jer ipak je vrime od pritakanja,a di ćeš sladeg od novog vina,Uslast!

Post je objavljen 30.09.2007. u 21:52 sati.