WHAT'S THE METTER-NO INSPIRATIONno???naughty,donjaklada.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donjaklada

Marketing

???naughtyWHAT'S THE METTER-NO INSPIRATIONno???naughty

naughty???roflWhat's the matter - still no inspirationcry???naughty


...I tako opet na opće iznenađenjerolleyes ja pisem novi postcry .. Mnogo stvari se desilo u zadnjih mjesec dana,previse da ih ja sada nabrajam-bilo je tu nekih lijepihthumbup ali i podosta losihtuzan,glupihlud i nadasve idiotskihzubo stvari od kojih sam ja(barem većinueek uzrok te se ovim putem isprićavamkiss). ..
No nadam se da će sve dobro završiti i vratiti se u normalu..


A sada na malo,za ovaj blog,uobicajene temenut
------>> neki dan sam razmisljao o vremenima kada sam bio u ranim razredima osnovne skole i stvari koje sam tada radiofino ili gledao. Tada mi je jedan od najdrazih programa bio cartoon network(lazekao da sada nije)-na svom najdrazem programu imao sam i najdrazi crtic,bio je to crtic o trojici djecaka i njihovim zivotima,taj crtic zvao se 'ED EDD and EDDY' .. No razlog zbog kojeg pisem ovo nije zato da podijelim svama svoj zivot i misli vec da vam kazem zasto sam se sijetio tog crtica-sijetio sam ga se jer se da primijeniti na kladu i na nas(meneparty,buvyafino i topyasmokin)..


Npr:

ED-(topy)-oblachi se slicno kao i taj lik iz crtica i ima samo jednu obrvusmijeh(samo se šalim)

EDD-(buvy)-ne izgleda isto kao i taj lik no imaju nekih karakternih slicnosti te su oboje math freeks(edd je ful pametan a buvy ide u matematicku gimnazijunaughty)


EDDY-(jany)- je vijecni zavodniklaze a jedino sto mu stoji na putu da ostvari svoje planovegreedycerek je urota svemira i karmičkih zakonadead



...no to je samo moje mišljenje te se nadam da vi koji znate nas i znate taj crtić(btw-ljudi koji su gledali hrvatski sinkronizirane verzije ovog crtićaheadbang - njihov glas se ne racunanamcor )ste uvidjeli neke slicnosti.

..to je sve od mene-i od ovog bloga-jer izgleda da ga samo ja i pisemcry ....do čitanjawavemah







???naughtyWHATS THE METTER -pjeva- I GOT INSPIREDroflnaughty???

Post je objavljen 30.09.2007. u 19:36 sati.