Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelinmyheart

Marketing

Cool smsovi!!!!!

Budući da ne zanima svih nogomet i Niko Kranjčar odlučila sam na blog stavit neke COOL SMSove.Možda neki od vas iznenade svoju voljenu osobu sa jednom od tih poruka a neki iznenade svoje dobre i vjerne prijatelje!!!!!

Meni najdraži smsovi:

Ako negdje postoji sjaj onda je on u tvojim ocima. Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti!

Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!

Ako me ikada budes ostavila ostavi me na kisi da ne placem sam.

Ako odem u nebo prije tebe, na svaku zvijezdu cu napisati tvoje ime, tako ce svi andjeli znati koliko mi znacis...

Ako si daleko nista ne smeta, vjecna ljubav ostaje i da si nakraj svijeta.

Ako te ikada budem zaboravila bit ce to posljednji dan u mom zivotu...

Andjele, sklopi okice i u tami noci pronadji svjetlo mjesecine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!

Bog je svim andjelima dao krila osim tebi, jer nije zelio da mu najljepsi odleti!

Da je zrno pijeska jedinica za ljubav, sve pustinje ovog svijeta ne bi bile dovoljne da ti kazem koliko te volim!!!

Da se sva mora svijeta razbiju u kapi, koliko bi ih bilo? Da se sve zvijezde svemira zbroje, koliko bi ih bilo? Ne znam, ali mojih poljubaca bi bilo vise.

Imam sve u zivotu, sto se kupiti moze, jedino ti nisi tu, ali te cuvam ispod koze!

I kad nas tisuce kilometara budu razdvajale, kad najmanje mislis na mene, moje oci ce gledati u daljinu i vidjeti samo tebe.

Ja nisam cvijet po kojem se gazi, niti sam svjetlo koje se gasi, ja nisam rob koji te slusa, ja sam jedna zaljubljena dusa.

Divno je kad nekog volis, jer ljubav je najveci poklon koji dajemo. Ljubav je skola nesebicnosti i vjernosti. Prava ljubav je kad nekoga volis kao ja tebe.

Je li grijeh sto te zelim svaki tren, i sto mi je pogled zaljubljen. Ako je grijeh to, Bog nek oprosti srcu koje je cijelog zivota cekalo nekoga kao sto si ti.

ednom se radja, jednom se dise, jednom se voli i nikad vise.

Kada vidis pticu u visokom letu ti se sjeti mene u dalekom svijetu, gdje god odes putevima svijeta, gdje god sunce sja, nikad nikog neces naci, da te VOLI KAO JA!

Neka te nebo obasja kada se tama pojavi oko tebe, i neka ti andjeli ne dopuste da places kada ti suze ispune oci, jer ti zasluzujes zivjeti u svijetu LJUBAVI!

Jedan savjet - CUVAJ SE, jedna molba - NE MIJENJAJ SE, jedna zelja - NE ZABORAVI ME, jedna laz - NE VOLIM TE, i jedna istina - STRASNO MI NEDOSTAJES!

Neka ti carobni veo divnih snova uljepsa noc kad u mekani krevet odlucis poc. Bogovi neka cuvaju andjela mog dok mu saljem poljubac iz srca svog.

Neki dani su duzi od drugih dana, neko vrijeme je bolje od drugog vremena, neki snovi su ljepsi od drugih, a moj najljepsi san upravo cita ovu poruku!


Nocas kad zaspis poslat cu andjele da te cuvaju. Doci cu u tvoje snove, njezno te poljubiti i sanjati pored tebe... Volim te andjele moj.

Od sveg na svijetu tom ti si najvredniji i sve sto zelim to si ti, na svijetu tom nista mi ne treba, sve sto zelim to si ti!!!!

Kad te tuga slomi, kad te srce boli, procitaj ovu poruku i vidi tko te iskreno voli!

Rekli su mi da dan traje 24 sata, da sat traje 60 minuta, da minuta traje 60 sekundi - ali mi nitko nije rekao da sekunda bez tebe traje vjecno...

Sanjaj nocas kad sklopis oci, moje su budne i ove noci. Moja je noc bez tebe cudna, uvijek tuzna bez tebe budna. Ove rijeci srcem pisem samo za tebe duso disem


Sinoc sam dobila poruku sa neba. Zalili su se da im je pobjegao najljepsi andjeo. Ne brini, nisam te odala!!!

Tisucu rijeci je previse, jedna je premalo, ali dvije rijeci govore sve: VOLIM TE.

Zvijezde mogu pasti, sunce moze nestati, ali te voljeti necu prestati. Mogu pasti planine i stati rijeke, ali ce te moje srce voljeti u vijeke.

Nocas kad zaspis poslat cu andjele da te cuvaju. Doci cu u tvoje snove, njezno te poljubiti i sanjati pored tebe... Volim te andjele moj.

Nocas sam sanjala andjela kako ljubi moje usne na kisi, nocas sam se vidjela u zagrljaju daleko odavde, nocas sam sanjala TEBE!

Nocas za tebe stihove pisem, nocas za tebe zvijezde brojim, dopusti da te poljupcem uspavam dopusti da ti kazem koliko te volim.

Ovom ti porukom saljem malog ANDJELA. Nocas ce te cuvati od ruznih snova, a kad svane sjest ce ti na rame i cuvati te od svega ruznoga sto nosi dan...

Pogledom pratit cu te, dodirom hrabrit cu te, zagrljajem branit cu te, poljupcima hranit cu te, suzama tjesit cu te, zauvijek VOLJET CU TE ! ! ! ! ! ! !

Prestat cu te voljeti, prestat cu te zeljeti, prestat cu poruke ti pisati! Prestat cu, kad prestanem disati!!!

Ti si svjetlost u tami zivota, ti si u mojoj glazbi jedina nota, ti si beskrajna tema za moje sne, ti si moj zivot i moje sve!

Vazno je samo da negdje postojis... da postojis i da me volis, vazno je da smo tu ispod istog neba i da si uz mene kada mi to treba.

Zaslijepi mi vid - opet cu te gledati, oduzmi mi sluh - opet cu te slusati, rani mi srce - opet cu te voljeti!

Zelim biti dio tvog zivota, tvojih zelja i snova... Voli me jednostavno, samo dodirom, jednim poljupcem... Samo misli na mene... Neka me tvoje misli dotaknu..

Zelim da ove noci budes andjeo srece, da ti u snu dodje ona koju najvise volis i koju dugo cekas i obeca ti da nikad otici nece !!!!

Vrijeme je predugo za one koji cekaju, a prekratko za one koji vole!!!


Ovo su najljepše poruke od svih:

Za tobom ču plakati dok suze ne presuše,zauvjek češ biti dio moje duše.Voljet ču te do zadnjeg dana života svog,tebi če biti posvečen zadnji otkucaj srca mog!!!

Neću da osjetim što znači život bez tebe,jer time gubim ljubav tvoju,a time i dio sebe.Jedna je istina i ona boli....
Opraštam srcu tvome što nemože mene da voli!!

Još uvijek gledam zvijezde u noći,još pamtim odsjaj oka tvog,još si uvijek dio mojih snova,još si uvijek želja srca mog!!!

Jednom češ me pitati volim li više život ili tebe???Ja ću ti reći život,a ti češ se okrenuti i otići,jer tada nečeš znati da si ti moj život!!!

Teško je gledati sunce,ne osječati njegov sjaj.Teško je voljeti nekog,znati da je kraj.Trava je uvela,mjesec izgubio sjaj,a usne su pitale:"Zar je svemu kraj??"

To bi bilo sve u ovom postu!!!Do sljedečeg puta pozdrav svima!!!!





Post je objavljen 30.09.2007. u 17:45 sati.