Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

ROCKY & ADRIAN 2

Apollo je unakazio Rockya, ali ni ovaj nije ništa bolje prošao, tako da je Rocky par dana proveo u bolnici na oporavku, no kada je izašao, zamislite gdje je odveo Adrian? Ni manje ni više nego u zoološki vrt! : )
Tog lijepog i snježnog dana u zoološkom vrtu odlučio ju je zaprositi, kao u stilu «Što radiš idućih 40, 50 godina?» Te joj dao obećanje kako neće ostavljati dlake u sudoperu. Ha-ha-ha…
Život im se pretvorio u bajku, ubrzo su saznali da je Adrian trudna i da će imati dijete, preselili se iz geta u grad, i kupili novu kuću. Sve je to za njih izgledalo tako nestvarno, no Rocky je ipak znao, da nema Adrian, ništa to ne bi vrijedilo! «Znaš… Ova kuća, i sve ove stvari, ništa mi ne bi značili bez tebe ovdje. Zato… Ne znam, bez tebe ovdje, vjerojatno… Vjerojatno ni ja ne bi bio ovdje.»

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Međutim život nije bajka, niti je svijet samo sunce i duga, svijet je opako i podlo mjesto, kako kaže Rocky u posljednjem nastavku, pa su tako stvari za njih krenule malo nizbrdo. Rockyu je liječnik zabranio boks na neko vrijeme, ali on je ipak na svoju odgovornost prihvatio revanš sa Apollom, te time zabrinuo Adrian, koja nije ni malo odobravala njegov povratak u ring, jer se bojala za njega. No Rocky na to odgovara, «ne tražim od tebe da prestaneš biti žena, molim te, ne traži ni ti od mene da prestanem biti muškarac.» Ubrzo ostaju i bez novca, pa se Rocky zapošljava u mesnici, a Adrian se vraća na svoje staro radno mjesto, u trgovinu za životinje, što za nju nije ni malo dobro, jer je pri samom porodu. I tada se počinje događati ono najgore, Adrian pada u nesvijest, i sada je biti ili ne biti. Dali ćeš izdržati kušnje i pobijediti ih, ili im se prepustiti pa da te odnesu!? No kako se na mukama poznaju junaci, Rocky nije gubio vjeru, sve je ostavio i otrčao u bolnicu. Više mu nije bilo važno dali će se boksati ili ne, dali će imati dovoljno za život, u tom trenutku je želio samo jedno, da Adrian ozdravi! Velik dio krivice je prebacio na sebe, te se otišao u crkvu moliti, bdio je nad njom, i čitao: «Sjeti nas se na klizalištu… Ja sam mislio da si sjajna... Ali sam te neprestano pridržavao, a ti kao da si pokušavala zaspati... Tako da bih te mogao uhvatiti. I to je bio naš prvi sastanak... I poslije toga je svaki dan bio sjajan. Želim da znaš, gdje god bila… U Atlantic Cityju ili u snijegu... Ne brini ništa, jer dok god nosim ovaj prsten... Uvijek ću biti tu da te zagrlim.» Sve dok joj je to čitao, ona ga nije čula! : ( Ipak čuo je Netko od gore, i nakon duge neizvjesnosti, Adrian je otvorila oči. «Znao sam da ćeš se probuditi.» Rekao je Rocky! : ) Adrian je rodila zdravog dječaka, ali trebali su mu dati ime. A prvi se javio pogodite tko? Paulie, glas većine! Ha-ha-ha… «A da se zove Paulie!» Rocky se složio da je Paul lijepo ime, ali Adrian je ipak željela da se zove po ocu, i mali Rocky Junior je dobio ime.
Sve se završilo sa «happy and», ali ostao je još jedan upitnik, dali će Rocky uzvratiti Apollu?
Rocky se ni u snu nije nadao, a pogotovo nakon svega što se dogodilo sa Adrian, da će ga baš ona podržati i dati mu zeleno svjetlo. «Želim da nešto učiniš za mene. Rocky: Što? Adrian: WIN, WIN!!!!!» I za Rockya je to bilo i više nego dovoljno, sva motivacija svijeta je tada bila u njemu. Počeo je žestoko trenirati, Mick je od njega tražio maksimum, pa je Rocky jeo munje, a prdio gromove. Ha-ha-ha…
Na kraju je pregazio Apolla i postao prvakom svijeta u teškoj kategoriji, te poslao poruku da svatko može uspjeti, potrebno je samo vjerovati, i ne odustajati od svojih snova.

Rocky: «Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Jednostavno ne mogu. Želim se zahvaliti Apollu, što se borio protiv mene. Također hvala Mickeyu koji me je trenirao…
Ali prije svega, hvala Bogu. Poslije rođenja mog sina, ovo mi je najveći trenutak u životu. Hoću poručiti ženi koja je kod kuće… YO ADRIAN, I DID IT!!!!!»

Image Hosted by ImageShack.us
Kasnije je Adrian ipak došla do Rockya, i podjelila skupa sa njim njegovu veličanstvenu pobjedu. Nažalost to nismo vidjeli na filmu! : )

The story continues...

Post je objavljen 30.09.2007. u 15:17 sati.