Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/astrosailor22

Marketing

Oprema za...hodanje

Ovdje je rajska klima, kraj rujna a oko 22h bilo 30 cels na cesti jucer. Toliko rajska da covjek hoda naokolo u kratkom cijelo vrijeme, i ne padne mu na pamet da moze i nesto drugo zatrebati.

Ideuci tjedan idem nesto sjevernije, u Japan, pa sam shvatio da nemam u cemu ici. Idem back-pack style, spavanje na decku trajekta od Fukuoke do Osake, preko noci i takve stvari, i planiram mnogo hodati po Osaki i Kyoto. A imal sam samo poprilicno rasturene sandale koje sam kupil jos u Hong Kongu u svibnju. Odlijepilo im se dno na ovom vrucem asfaltu.

Pa oso medo u ducan da kupi obucu i odjecu. Sandale. OK ,sportske, da drze neko vrijeme. Cipele (imo neke koje mi radile probleme stopalima)-kupil sam jednostavno planinarske. Tako da imam 2 krajnosti: sandale i planinarske cipele. Ovdje mi u biti osim sandala tesko moze sta drugo doci na noge osim mozda prosinac/veljaca. A planinarske cipele ce dobro doci i u Europi (podsvjesni plac za Alpama) i eventualnoj zimi bilo gdje.
Sve skupa oko 60 eur za to.

Takodjer neka jakna, protivkisna, neki moderni poliester, to za 60ak eur. Pa sam spreman :-) . Ruksak, moj stari iz 1992, se uspjesno odgljivio nakon sto ga je Mala oprala u masini nekim deterdjentom s protivgljivicnim djelovanjem, pa ne treba kupovati ruksak, za sada. Doobro!

Sto reko, vani 30, a bogmes sad i 35. Nedjelja. Odo na poso, da ne trosim struju na aircond. ovdi doma, kosta to.

Zapravo ove kupovine, i jos par t-shirtki i sl., idu uz vrijeme rasprodaja tu,prije zimskih kolekcija. Cijene za oko 20% nize. pozitivno!


Post je objavljen 30.09.2007. u 04:08 sati.