Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelinmyheart

Marketing

Kranjčar je zabio!!!!!!!!!!!

Hehehehehe!!!!!!Uljenila sam se i to dobro.Već dugo nisam napisala dobar post a da budem iskrena nisam niti imala inspiracije.Premišljala sam se cijelo vrijeme šta bi mogla napisat i odluka je pala sada prije nekoliko minuta.Kod mene u životu nema ništa novo!!!!!U školi mi je krenulo donekle,počeo mi tečaj,frendovi mi svi otišli i odlaze na faks u Trst,Milano,Zagreb i Dubrovnik a ostatak koji je ostao u Rijeci u ponedjeljak im počinje.Ja sam bila bolesna tako da nisam bila u školi pa sam se barem naspavala.Da ne lupetam gluposti krenut ču sa onim glavnim???
Rijeka je danas poražena od Dinama 1:0,Vukojević je zabio gol.....krenulo mu je zadnje tri utakmice.Moram naglasit da čim ja navijam za Ri uvijek izgube i zato mi je bolje gledat sve to skupa sa strane pa šta bude bude jer ovo nema smisla.Umjesto da najure Dinamo i skupa sa njime onog Mamića prgavog koji mi diže tlak oni lijepo izgube.burninmadmadZato ču se ja lijepo vratit svom Hajduku i za njih navijat kao i do sada jest da su i oni danas izgubili ali dobro.......poslije kiše dolazi suncethumbupyessretan
Najbitnije od svega jest to da je Kranjčar danas zabio gol sretanyesroflnaughtythumbupcerekcerekkiss i uz to je još izborio jedanaestrac za Portsmouth.Igrali su protiv Readinga i dobili ih 7:4.
Evo kako se točno odvijala tekma:
NIKO KRANJČAR zabio je gol i izborio jedanaesterac u nevjerojatnoj utakmici na Fratton Parku, u kojoj je Portsmouth na kraju slavio protiv Readinga 7:4.

Portsmouth je rano poveo golom Benjanija, koji je u 37. minuti povisio na 2:0, a do kraja prvog dijela na 2:1 smanjio je Hunt. Već u trećoj minuti drugog dijela izjednačio je Kitson, ali Portsmouth je opet poveo golom Hreidarssona u 55. Jedanaest minuta kasnije imali su gosti i priliku da izjednače iz jedanaesterca, ali je sjajnom obranom Shoreyjevog udarca prednost Pompeyja sačuvao David James.

No, tek u posljednjih dvadeset minuta vidjeli smo pravi show. Benjani je zabio svoj treći pogodak u 70. minuti, a na 5:2 je povisio Niko Kranjčar pet minuta kasnije. Centaršut Davisa glavom je ubacio u gornji lijevi kut.

Na 5:3 smanjio je u 79. minuti Long, od kojeg se praktički lopta odbila u gol nakon udarca Jamesa Harpera, a samo dvije minute kasnije za Portsmouth zabija Davis. U posljednjoj minuti Kranjčar je srušen u šesnaestercu, sudac je pokazao na bijelu točku, a strijelac za 7:3 iz jedanaesterca je bio Muntari. Jedanaesti pogodak na utakmici za konačnih 7:4 zabio je Shorey.


Hrvatski je reprezentativni vezist bio najaktivniji domaći igrač u zoni udarca. Od ukupno 26 Portsmouthovih udaraca prema golu, on je šutirao čak šest puta. Četiri od šest išlo je u okvir vratiju. Osim toga, izvodio je sve prekide za domaću momčad.

Rezultati, 8. kolo:

Derby – Bolton 1-1 (Miller 19/Anelka 32)

Portsmouth – Reading 7-4 (Mwaruwari 7, 37, 70, Hreidarsson 55, Kranjčar 75, Davis 81, Muntari 90/ Hunt 45, Kitson 48, Long 79, Shorey 90)

Chelsea – Fulham 0-0

Sunderland – Blackburn 1-2 (Leadbitter 90/Bentley 53, Santa Cruz 55)

West Ham – Arsenal 0-1 (Van Persie 13)

Wigan – Liverpool 0-1 (Benayoun 75)

Manchester City - Newcastle 3-1

P.S.Čorluka se ozlijedio danas na tekmi.Izašao je van zato jer je prepone ozlijedio.
Pozz svima!!!!wavemah



Post je objavljen 29.09.2007. u 23:08 sati.