Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellskiss

Marketing

im back!!!!!!!!!!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
wavewavewavewaveolllaaaa!!!!!!!!!!!
ajme kako me duuuugo nije bilo a iskljucili su mi bili internet aaaaaaaaaaaaaacrycrycrycrycryali evo me natragfinofinofinopa sta ima?kako ste? meni je super u skoli!!u razredu ima super osoba ali i losih ali mi je dobro!!!! hehe ja sam vecini razreda cudna ubiti svima lol!!!!!!ludludludludja cudak namcornamcornamcorsprijateljila sam se sa dvije fuuuuul strava cure iz drugog razreda!!!!!!partypartyisto metalke jeeeeeeeej tako da se strava slazemofinofinosmokinthumbuppuno pozdrava karmen i patriciji!!!wavewavewavewave!!!!!!!!!!!!!!!!!
i tako.....a sta da vam kazem! ja sad fuuuuul sretna jer sam napokon na svom blogu!!!!!!!cerekcerekcerekcerekcerek jucer smo ja i maja igrale neku igru di se pljuskaju ruke (samari) i cijela mi je ruka ljubicastaeekeekeekeekeekeekaaaaaa vise necu igrat glupu igruheadbangheadbangheadbangajme!!!!
joj neznam sta da kazem....puuuuuuuno pozdrava vani!thumbupmiselucerekovima iz skolesmokinposebno karmen i patricijupartypartyleo thumbup i vekya i rinota i bojkota i manuelu ma puuuuuuno njih!!!!!!!!!!finofinofinofinofino puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewavewavewavekisskisskisskisskisskisskiss

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 29.09.2007. u 22:10 sati.