Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sextress

Marketing

4D

Cijeli dan se smucam od kreveta do kauča i gutam aspirine, andole, lekadole, vitami C ...čak sam pokušala i sa kapsulama češnjaka, koje smrde, vjerujte mi na riječ, gore od pravog češnjaka. Pogađate - gripica me posjetila. I tako mi je propala još jedna subota... A već sam tjednima napaljena na izlaske, čak sam zadnjih dana revno obilazila sve te šoping molove, i sva very in mjesta, i mogu reći, značajno obnovila svoju garderobu.
Kupila sam čak i one meni iznimno ružne čizmice do gležnja sa skoro 10 cm petom, i to još od velur kože (potpuno neupotrebljive za nadolazeće vrijeme) i totalno preskupe, i to samo zato jer sam vidla da mu se pošteno digo kad sam ih isprobavala. Iz istog razloga sam kupila i satenski šos, koji vjerojatno isto nikad neću obući. I bijeli kaputić, zato jer je rekao da u njemu izgledam jako nježno.
Pogađate, ponovno smo bili zajedno u shoppingu... I ponovno sam mu nešto kupila, samo ovaj puta sa razlikom - on me molio da mu to nešto kupim, jer ide na svadbu (na koju ja, btw. nisam pozvana) i nema šta obući... Ok, mali, kad moliš onda češ to i odraditi... Pristao je na sve uvjete i svejedno me cmokao slijedeća dva sata koliko smo bili zajedno. Ali je na svadbu otišao sam. Odnosno, sa sestrom.
Kao, to je svadba od sestrine prijateljice... bla bla... Ok, to još i mogu prihvatiti, ali sam mu činjenicu da je prošlu subotu prešutio da je bio kod frenda na rođendanu (kojeg ja poznajem, btw) jako teško oprostila. To sam mu i rekla, i bilo ga je sram. I treba ga biti.

No opet, shvaćam ga na neki način. Istina je da smo mi very in, i da smo jako pomodno društvo, ali ipak nije lako reći da hodaš s nekim starijim. Pogotovo ako si ti muško. U njegovim godinama i ja sam bila u vezi sa nekim starijim, i to puno puno starijim muškarcem .... Viđala sam u očima drugih ljudi sve samo ne lijepe stvari kada bi se sa svojim D1 pojavljivala u javnosti... A voljela sam ga, zaista duboko i iskreno. I D1 je volio mene. U trenu kada smo se upoznali, bio je 27 godina stariji od mene, imao je dugogodišnju ljubavnicu kojoj je rekao da ju nikada neće oženiti, i naravno suprugu. Nakon par mjeseci naše veze, razveo se, kupio stan... i rekao da bi želio da počnemo živjeti zajedno, a ako se budemo slagali, oženit ćemo se.
Mene je uhvatila panika, najviše od svega, zbog razlike u godinama i šta će reći drugi. Odugovlačila sam, počele su svađe... Nakon jedne burne svađe u kojoj su čak padali šamari, on je završio sa jednom droljetinom o kojoj je prije toga meni sve najgore govorio...Kad me nakon toga nazvao, da se ipak vidimo i popričamo, samo sam mu poklopila slušalicu. Uglavnom, oni su danas u braku. Dok je bila trudna, zvao me i preklinjao da se vidimo, ali ja sam sve prekinula. Što dalje od njegovih plavih očiju.

Onda sam imala nekoliko više-manje čudnih veza, pa sam upoznala D2. Bio je sve ono što ja ne podnosim na frajerima, ali od prvog pogleda u njegove plave oči, obuzela me čarolija. Nije da padam na takve, ali i on je bio nešto stariji od mene, i u braku...Mada nije imao ljubavnicu, živio je odvojeno od žene. Kao, neće se službeno razvodit zbog djece... Nakon par mjeseci veze, poslije neke cugice, u autu je provalio nešto u stilu - ajmo se kladit da bi pristala ako bi te pitao da se udaš za mene... A ja sam ko iz topa opalila da je jako bezobrazno da tako nešto uopće spominje kad je još oženjen. Ni punih mjesec dana nakon toga rekao mi je da je potpisao papire za razvod.
Ideš... Hodali smo još par mjeseci, upoznala sam mu djecu, roditelje, prijatelje... a onda je jedan dan najavio da me vodi van, i da moli da se svečano obučem. Taj puta sam ga prvi i jedini put vidjela u odijelu. A ja se nisam spremila na vrijeme tako da me morao čekati pa nam je skoro rezervacija propala, cijelo veče sam bila užasno smotana jer je nešto visilo u zraku, i ustvari sam napravila neku jako čudnu atmosferu... Razišli smo se kojih tjedan dana kasnije, točnije prekinuo je samnom uz užasno glupo objašnjenje... Nismo se vidjeli par dana pa smo opet počeli izlaziti zajedno, dolazio bi barem jednom tjedno kod mene na posao pa bi otišli zajedno na ručak, ja bi prvo njega nazvala kad bi mi trebalo nešto doma popraviti, on bi mene zvao kad bi se trebao posavjetovati ... I tako skoro godinu dana. Sve bez sexa... A onda je počeo pričati o nekoj maloj, i kao kak je glupava i ovakva i onakva... A meni nije bilo jasno zakaj mi to priča - dal me želi napraviti ljubomornom ili kaj ?! Uglavnom, danas je u braku sa tom malom, sad su nedavno i bebicu dobili a mi kontaktiramo sms-om jednom mjesečno, kad mi javi da mi je uplatio lovu, jer na rate otkupljuje moju polovicu jahte koju smo zajedno odabrali, kupili, zajedno uredili i u kojoj smo proveli neke od najljepših trenutaka u mom životu. I iskreno, danas da ga vidim, vjerojatno bi mi srce prepuklo od tuge jer i dalje mislim da sam ja ta koja je danas trebala biti njegova supruga.

Moram priznat da sam bila u totalnoj banani još dugo nakon prekida s njim, pa sam odlučila naći nekog papka u kojeg se neću zaljubiti i koji će trčati zamnom. I našla sam - D3 je zaista bio lik daleko ispod mog ranga, kako kaže moj jedan jako dobar frend - nije mi jasno šta ti je on trebao u životu. Njemu čak ni plave oči nisu pomagale da osjetim nešto prema njemu, a moram priznati i da sam bila fakat gadura... U nešto više od pola godine veze pristajala sam da se vidimo samo ako bi osmislio kvalitetan izlazak - od večerica na very IN skupim mjestima, vikenda u Milanu, po raznim toplicama i inim mjestima za provod i ljenčarenje, pa do tjedan dana u Dubrovniku. Nedugo nakon što mi je poklonio zaista krasnu ogrlicu, započeo je razgovor tipa da smo mi već u godinama (koji kreten, ja sam onda imala 29 a on nekih 35) i da bi trebali definirati kuda naša veza ide... Meni zaista nikad nije palo na pamet se udavat za njega, zapravo sam cijelo vrijeme zvjerala okolo di ima neki bolji komad. Tijekom slijedećih par mjeseci ja sam ga izmaltretirala za hrpu stvari, među ostalim da starce ucjeni da mu kupe stan (budući su sestri kupili apartman na moru) i za to mi mora biti zahvalan, inaće bi danas sa svojom ženicom stajao u redu za wc u stanu od staraca. Naime, D3 se danas ženi, sa curom koja je bila kakti moja prijateljica i o kojoj je govorio da je droljetina koja se drapa sa pola grada. Naravno, žive u tom stanu i ona je "jako sretna što je on samostalan kao rijetko koji dečko danas" . Ha!
Eeeeeee, saaad.... Kad si malo to sve promislim, budući osim ovih priča, iza sebe imam i jednu pravu prosidbu, prsten i nereliziran datum vjenčanja jer sam mu ja jedan dan spakirala stvari i rekla da smo još premladi, zaključila sam da ja imam paranoičan strah od ozbiljnih veza odnosno nečeg zvanog zajednički život i brak. I da sve veze koje počnu smrdit na to, ujebem. Osim nemogućeg ponašanja, uvjerim svog partnera da sam jako neuredna (što je donekle istina ali isto tako mi je kupaona gotovo sterilizirana i sve u ormaru uvijek složeno na crticu) , pa onda da ne znam kuhat (a znam jako dobro, čak znam i rezance sama umijesit a tortilje da ne spominjem) i na kraju stvar zacementiram izjavom da ima ružno prezime i da kad bi do "toga" i došlo, da bi ja zadržala svoje prezime. Što je muškom egu, koliko čujem od frendova, najveći udarac. I da, da nije meni do djece (e, to je istina!).
Ok, mene smo izanalizirali... Ali moram priznat, nije mi jasno, ti moji D-i...Svi su oženili prvu žensku s kojom su završili poslije mene, i to ni manje ni više već žensku o kojoj su tak ružno govorili da to nije normalno!
Malo me smiruje činjenica da moj Mali, koji se isto zove na D, za sad o ni jednoj kokici ne govori ružno, pa valjda bez obzira što ima plave oči, neće postati D4 , ali...



(sumnjam da će do toga doći, ali mislim da bi ovaj puta na sve prijedloge odgovarala sa DA)


Post je objavljen 29.09.2007. u 19:43 sati.