Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

RECENZIJA: JENNIFER LOPEZ


Zar se dogodilo i to da je napravila dobar album? Nemoguće je ne pomisliti to nakon preslušavanja novog albuma Brave. Jedna od najvećih zvijezda današnjice, ikona stila, plesačica i glumica Jennifer Lopez nametnula se i kao uspješna pjevačica. Njezini albumi redom su bili relativno bezvezni, no znala je očito kako glazbeni svijet funkcionira i pokazala se besprijekornom u odabiranju singlova kojima će se predstavljati publici. U nizu istih teško da se mogu sjetiti loše pjesme, a sve one malo lošije uvijek su bile upakirane tako da se čine boljima nego što jesu. Tu su bili i odlični videospotovi, dobra promocija, a činjenica je da je izgled dotične bio kotač koji je pokretao (ili olakšavao) sve to zajedno.
I dok svi traže da im se na albumu pojave Timbaland, Ne-Yo i Akon, Lopez je na albumu okupila malo drugačiju ekipu, a predvode ju Lynn & Wade LLP, J.R. Rotem, The Clutch, Johnny Rodeo, Chuck Brody, te Bloodshy & Avant.
Treba izdvojiti odlične trenutke kao što su Stay Together, Forever, Brave, te Walk In These Shoes, no ostatak materijala nije znatno lošiji.
Teško da se ovaj album može nazvati odličnim, i ne bih čak rekao da ima puno potencijalnih hitova, no pjesme su uglavnom dobre, fino su uklopljene u cjelinu, Jennifer zvuči najbolje do sada i ovo je najvjerojatnije njezin najbolji album do sada. Prema prvim reakcijama, mislim da je Jennifer Lopez napokon usuglasila i publiku i kritiku. Na pozitivnoj strani.
Album će biti u prodaji 8. listopada.
OCJENA: 4


Post je objavljen 29.09.2007. u 13:49 sati.