Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Na koga treba paziti...

Neki dečki znaju jednostavno oduševiti na prvi pogled, ali kad ga malo bolje upoznate shvatit ćete da vam nije nikakvo olakšanje u životu, nego čak, opterećenje. Umjesto da vam popravlja raspoloženje on će ga sustavno kvariti. S njim će vam opadati i samopouzdanje, zbog toga je jedino rješenje "nogirati" ga.
Ima neka šablona za te osobe, npr:

-Tip koji samo kontrolira
Prvi dojam je da mu se divite jer je snalažljiv i pomaže vam. A na što treba pripaziti onda? Osjeća nepovjerenje prema svim ljudima koji nisu pod njegovom izravnom kontrolom. Ako ne može komentirati vaš privatni razgovor, raspored ili e-mail, to ga deprimira. Misli kako uz njegovu pomoć i vi možete uspjeti u životu. Govori vam kako bez njegove pomoći ne možete uspjeti. Počinje preispitivati vaše odluke. Jedan ili oba roditelja su mu dominantni Stalno nudi prijedlog ili savjet. Naljuti se ili naživcira ukoliko ne poslušate njegov savjet. Postane anksiozan ako vi izgledate privlačno. Ponosan je na svoju tvrdoglavost ili nefleksibilnost.
Ključna stvar zbog koje biste trebali prekinuti je to što misli da je on vaš šef.

-Tip koji uvijek ima neki scenarij!
Prvi dojam vam kaže na prvom spoju kako mu je njegova bivša djevojka lagala. Trebate pripaziti na? Zna tko ste bolje od vas, prihvaća vjerovanje "Poznajem te bolje nego što se sama poznaješ". Optužuje vas kako nikad niste tu kada vas treba, kako mu skrivate neke stvari, kako ste sponzoruša s vrlo malo dokaza. Počinjete se hvatati kako izražavate osjećaje i misli koje zapravo nisu vaše. Projicira svoje ideje na vas i vi se ponašate prema njima. Misli kako poznaje ono što vas istinski motivira.
Ključna stvar zbog koje biste trebali prekinuti je to što ste vi postali komplicirana i potpuno nesigurna osoba uz njega.

-Tip koji je bez grijeha!
Prvi dojam je da misli kako je vrjedniji od ostalih ljudi.
Obvezno morate baciti oko na? Ne preuzima odgovornost za svoja djela i svoje osjećaje. Vaša veza se vrti oko njega. Sklon je moraliziranju. Plane kada spomenete budućnost/obvezu. Ako je povrijeđen uzvratit će okrutno.
Glavna stvar zbog koje biste trebali prekinuti je to što su vaši problemi uz njegove trivijalni, ali i to što će on uz vas dobiti premiju, a vi ćete dobiti osobu koja će vas omalovažavati cijeli život.

-Tip koji se uopće ne primjećuje, nevidljiv je!
Prvi dojmovi o njemu su da je tih i čini se sramežljivim i osjećate veliko samopouzdanje jer ste ga uspjeli izvući iz njegovog oklopa.
Ali što to sve znači? Emotivno je ograničen. Hobijima vjeruje više nego ženama. Izbjegava ljutnju, konflikte, ali i strast. Nedostaje mu pažnje, ponekad mislima odluta i uopće nije s vama. Rijetko sudjeluje i pridonosi uspjehu bilo čega, pa tako i veze. Većina razgovora s njim ne vodi nikamo. Seksualno je nezainteresirani i odbija o tome razgovarati. Pada vam napamet kako je možda gej. Heheh...
Bitna stvar zbog koje biste trebali prekinuti je to što uz njega i vi postajete nevidljivi, odbija se družiti s vašim prijateljima, a zbog svake vaše reakcije naziva vas previše osjetljivom.

-Tip koji je little boy :)
Prvi dojmovi su da se zaljubljujete u njega jer ste mu potrebni, a i zabavan je i donosi uzbuđenje.
Pripazite na? Alergičan je na odgovornost, kritiku i emotivno odrastanje.Vjeruje kako veza može napredovati bez imalo ulaganja i truda. Vi dajete, a on prima. Vjeruje kako je vama u životu lako. "Zar ti moja ljubav nije dovoljna?" njegova je omiljena fraza. Često flertuje, a možda vas i vara. Pasivno uzima, jer se cijeli život netko brine za njega.
Ključna stvar zbog koje biste trebali prekinuti je to što neće razgovarati o planovima za budućnost jer misli da će se budućnost pobrinuti sama za sebe, a pod tim misli kako će se uvijek netko pobrinuti za njega.

_Josip_

Post je objavljen 29.09.2007. u 10:35 sati.