Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zanimame

Marketing

5 IZ RUKAVA

Što je prosljeđeno jel, mora se odradit.

Eto dragi moji, pokušajte me bolje upoznati kroz ovih par petica ili što rekao bi profesor hvale (ne)vrijedan PAKET petica. To sam vam ja:


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


PET STVARI KOJE VOLIM

1) Roditelje i sestru. S njima se najviše smijem, oni me znaju najviše naživcirat, najbolje su priče one ispričane s njima, volim ih bezuvijetno i stvarno zaslužuju biti na prvom mjestu.

2) Spavati. To je radnja koja me svaki put iznova i iznova oduševljava... mogla bih spavati po čitave dane...tjedne...godine!!!

3) Spremati. Vjerovali ili ne, ali obožavam spremati. Odvalim si mjuz, uhvatim se krpe i usisavača... Mislim da me zapravo više ispunjava onaj osjećaj koji mi se usadi svaki put nakon što temeljito spremim stan, nego sam čin spremanja, al dobro to je to. U svakom slučaju, ja sam ta koja uvijek prazni pepeljare, pere čaše... naše i vaše... i za naše tamburaše.

4) Kavu i cigarete! To mi je svakodnevni ritual, al baš ritual. Uživam u svakom trenutku provedenom s njima. Uh, grozno zvuči znam, ti maleni dimljeni štapići skraćuju mi život i zasmrde usta...al, uvijek sam voljela dobro popušit! :o)

5) Kad se probudim i od tog trena znam da će dan koji me čeka biti prekrasan. Bez obzira što taj dan morala sve napraviti, koliko obaveza imala...ma to u biti nema veze s tim jer taj se dan jednostavno osjećaš DOBRO!


PET STVARI KOJE NE ZNAM, A VOLJELA BIH ZNATI

Imam potrebu reći da je pet stvari premalo za imenovati što SVE ja ne znam, a voljela bih znati.

1) Voljela bih znati kako je i zašto znatiželja ubila mačku upravo u toj situaciji kad je tvorac te, kako da ju nazovem, nije baš mudra izreka, nego... narodna, zaključio da upravo je znatiželja ta koja ubila je mačku. Kako? Zašto?????

2) Voljela bih da sam na neki način glazbeno potkovana. Da znam ili svirati neki instrument ili pjevati. Ma joj, evo sad se ježim od same pomisli. Obožavam dobru glazbu i kad bi znala pustit glas kao recimo naša Natali Dizdar pa gdje bi mi bio kraj???

3) Čitat misli.

4) Ne znam povijest. Stvarno ne baratam baš tim povijesnim podacima i to me često zna baš izbedirat. Volim gledati dokumentarce te povijesne i nije uopće stvar u tome da me povijest recimo nimalo ne zanima, nego jednostavno ju ne znam i do kurca.

5) Plesati akrobatski rock'n'roll !


PET STVARI KOJE ME FASCINIRAJU

1) Radiovalovi, mikrovalovi, kvantna fizika...kako ja tu nešto snimam, a ono na drugom kraju svijeta live prijenos dere se iz te kutije...i mrda se i čuje, k'o da si tamo...kad bi mogao i osjetio bi se. KAKO?

2) Međuljudski odnosi. Što prijateljski, što ljubavni...

3) Kako moj mačak Šiško svaki, al baš svaki put kad počnem šuškat folijom od pljuga doleti po svoj plijen koji onda ponosno u ustima nosi do kuhinje u kojoj ga ubije do kraja. Kakva je to borba. Ipak je to jedna folija od pljuga.

4) Snaga prirode. Strašno je to, zapravo baš fascinantno kako smo mali i nemoćni kad Priroda uzme stvari u svoje ruke. Fascinira me to kako se u sekundi dogodi neka katastrofa uvjetovana vremenskim čimbenicima. Fuj!

5) Žene. Pod tim žene mislim naravno na ono što nas čini ženama jel, a što bi to moglo biti nego ženski hormoni. Fascinantno je kako nešto što si uopće ne mogu vizualizirati može prouzrokovat takve promjene raspoloženja...k'o da nisam ista osoba recimo kad imam mengu, tik prije nego ju trebam dobit, kad se tjeram odnosno ovuliram i...kad sam kao normalna.


PET STVARI KOJE NE VOLIM

1) Svinjske šnicle. Fuj! Ako me želiš zadiviti, ne peci mi šnicle, a pogotovo ne svinjske!

2) Kad mi je novčanik pun kovanica od 20 lipa i sve skupa imam sigurno pet ili šest kuna, ali svejedno moram ići razmijeniti novac za parking jer prokleti aparat ne prima ove od 20 lipa.

3) Nervozne tete u referadi. Općenito, ne volim nervozne tete gdje god bili.

4) Nabildana muška tijela. Uh, to stvarno ne mogu provarit, one kretene kad zabriju na to bildanje i totalno se izobliče. Strašno. Kako to nekome može biti sexy?

5) Bolnicu. Zgadila mi se ta ustanova u zadnjih godinu i pol nakon što je ljubavi mojoj umro tata i po čitave dane smo provodili u toj bolnici i....fuj! Stvarno ne volim bolnice. Stvaaaaarno.


PET STVARI KOJE ME SRAM

1) Sramota mi je priznati da sam do nedavno mislila da se riječ original piše tako; ja sam 22 godine pisala orginal. Još uvijek ne vjerujem da sam mogla nešto tako čvrsto misliti i kako to da sam to tek nedavno otkrila. Aaaaaa Sanja, Sanja...

2) Kad nakon neke kave ili tako nekog druženja, ali s nekim tko mi nije baš toliko blizak da mi kaže, vidim šmrklju u svom nosu. Ne znam zašto ta šmrklja u meni izaziva baš da se stidim.

3) Priznati da kad me pitaš koliko je sati?...treba mi malo. Čekaj, neće vrijeme nigdje otić.

4) Kad se izblamiram pred nekim koga cijenim, barim, poštujem...nešto od toga, uglavnom pred nekim pred kim mi je baš od iznimne važnosti ne izblamirati se.

5) Sramota mi je po ljetu kad mi se ufutaju noge u nekim papučama ili sandalama, nebitno, i kad ih osjetim. Baš me bude sram od same sebe. Eto.


PET STVARI KOJE ŽELIM

1) Završit faks.

2) Sve svoje prijatelje zadržati što duže u svom životu. Obožavam ih!

3) Pustiti kosu.

4) Ostat zdrava i normalna.

5) Želim se osloboditi strahova koje imam u vezi razno raznih banalnih stvari kao npr. da će mi se golub zabiti u glavu, strah od prometovanja u bilo kojem drugom prometnom sredstvu osim autu ili pješice....

Želim si sada lijepo sretan put, dragi moji ja vam odo u Tursku! Vidimo se 15.10.

Do čitanja!

Post je objavljen 29.09.2007. u 07:29 sati.