Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4prijatelja

Marketing

....Where Back, Letter to our Fans!...

I eto nakon malo dulje stanke krenuti ćemo opet pisati postove, jer vidimo da nas volite čitati, pa ne želimo razočarati naše fanove. Jednostavno puno se toga izdogađalo u našim životima, pa nismo stigli obajvljivati nove postove.
Ali eto našli smo malo cajta sada... Što se tiće novosti, Andrea nam je na faksu, Joco je ponovno u školi, a Tomek i Siniša rade po dobrom starom običaju. Bilo je tu svega, od opijanja, zajedničkog gledanja BB emisije uživo petkom, praćenja i dočekivanja Andree na kolodvoru... Joco se gadno propušio, a u zadnje vrijeme smo se malo prestali opijati, (iako se flaša viskija vozi u prtljažniku auta) jer moramo malo biti uzor novim naraštajima mladih koji dolaze. Dakle, Vi mladi koji čitate ovo, ne pokušavajte doma ovo šo smo mi radili, jer mi smo trenirani profesionalci.
I tako u međuvremenu Tomek nam je bio prehlađen, pa je jeo pokvarene hrenovke i povraćao, tjerao svinje skupa sa svojim burazom, i naravno uveseljavao nas svojim forama. Andrea je ostajala bez riječi kada je prepričavala doživljaje za kameru, pa smo morali mijenjati kasetu, jer nije imala što reći. Sve je to zabilježilo i oko kamere, i ponosno sada možemo reći da smo na 11 epizodi našeg istoimenog TV showa „TheFantasticFour“. Joco sve to lijepo monitra i lagano čupa kosu i kljuka se tabletama, ali eto, rezultati su valjda zadovoljavajući. Trenutno radimo i na projektu „TheMagicBox“ , ali nećemo vam odati tajnu što je to. Samo ćemo reći da svatko ima mraćnu stranu, pa i mi, vjerovali vi ili ne. I tako u našim dosadnim životima se nije puno toga promijenilo...još smo skupa svi četvero i nadam se da tako budemo i ostali. Tomek i Joco su se mijenjali za mobitele, Andrea i Siniša bi se mijenjali za braću, ali Joco se neda haha. (šalu na stranu)
Nadam se da ste uživali u čitanju naših postova, ali to nije bilo ništa. Pripremite se za ono što dolazi. Jer vratili smo se, jači i spremniji nego ikad....

Novi postovi su u pripremi...dolaze za koji dan


Post je objavljen 28.09.2007. u 23:25 sati.