Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

ljubav je tvoja kao viiiino... ko kaplja krvi sja u taaamii

jebeno. jebeno je dobro.
život je u biti mrak. kad se sva ona sranja zbroje, oduzmu.. pa opet zbroje.. na kraju, šta god da je ispalo, znaš da si sam to napravio. dobro, loše... kao da je bitno. bitno je da jesi.

ponekad je teško procijeniti u kakvom se stupnju svog malog postojanja sada nalazite... pogotovo ako se pokušavate definirati nekim općim shvaćanjima... ili ako ne pokušavate uopće.

kada znamo da smo zadovoljni? kada se smijemo? ili kada se jednostavno prepustimo osjećaju mirnoće, zaklopimo oči i spremni smo otići kamo god se već to ide...

svijet je svakakav... ovakav - onakav, pošten - nepošten, lijep - šugav, čaroban i ubojit. da se izoliramo od svega bili bi savršeno zaštićeni... ali to ne možemo, jer previše osjećamo da bi dopustili da one lijepe stvari ostanu izvan našeg svijeta.

koja je poanta svega, pitate se? hm... poanta. zašto bi uopće trebala postojati ta nekakva bitna svrha bilo čega? zato da si čovjek lakše objasni taj svoj početak i kraj? ili zato što mu obične, male stvari koje čini nisu dovoljne... i traži viši smisao, kako bi sam sebi bio što važniji. kako bi se uvjerio da sve što radi ima smisla, jer se iznad toga skriva nešto dublje...
heh.. dublje. realnost - svi smo se jednom rodili. jednom nas i neće biti. razmišljanje o tome može biti zanimljivo, ali u biti je beskorisno.
smisao je ovdje, pokraj vas. oko vas. ... u vama. to je ono što radite i što mislite. sada. jer jučer više nema, a tko zna hoće li biti sutra. fino

nemojte žaliti za stvarima koje ste napravili, a kasnije vam je bilo žao. onda ste to napravili jer ste tako htjeli. party ako žalite, ne stojite iza svojih odluka. tko zna gdje bi sada bili i s kim da to nešto niste napravili ili rekli.. ali ne bi bili ovdje gdje jeste. ne bi znali stvari koje sada znate... i na kraju, ne bi shvatili to onako kako ćete idući put kad napravite pravu stvar.

ili kako bi to moja slavna baba skraćeno rekla: 'ne valja ti plakati nad prolivenim mlijekom'. bang

pa... duboko se nadam da nisam sad tu štancala slova bezveze i da je netko nešto i razumio. a oni koji se ne slažu mogu me slobodno poljubit u moje zgodno dupe (bez lažne skromnosti) cerek.
dakle, poštovani. hvala na vašem vremenu, bilo je KRASNO surađivati s vama, i vidimo se idući put kad ću imati viška inspiracije ili kada ću jednostavno htjeti prodavati okolo dijelove svoje životne filozofije. znam da umirete od iščekivanja, nisu potrebne prevelke emocije. znate da to nije moj tip komunikacije smokin

jedite, spavajte, parite se (obrati pažnju na vrstu), informirajte se, nemojte bit zadrti i neuki. brinite o svom izgledu (možda si nikad nećete moći priuštiti drugi), smanjite količinu tračanja (ili barem to radite pametno). redovito se perite i nikad nemojte gubiti nadu. je je, nada je kurva. ima nas svakakvih, šta sad, jer to ikad ikog zaustavilo da uđe u neki birc van? ne. onda, već ste se trebali naviknuti na to da ih ima svugdje.
... uživajte

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 28.09.2007. u 21:10 sati.