Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xbacktoblackx

Marketing

פyAy... nOwi pOst... hAhA x) kOi nAsLow -- oNoO xDפ (15. post)

hMmdAa rolleyes
shA bi mOgLa nApisAt?
npr. da su mi owi dani najbolji u zhiwotu, da sam fuul zaljubljena... i tako to.
aL opet... to je moja stwar... a ne washa...
owaj blog jee... hmm... chisto toLko da ljudi znaju da sam negdje, da postojim.
...i narawno, da upoznam nove ljude.
OVO je bio moj blog.
nemojte se smijat, hh, jer sam se onda blogom bawila tek 4 mjeseca, kad sam bila otworila taj blog. ii, wodila sam ga mjesec dana. ali da nisam otvorila taj blog, nebi upoznala jednu od najboljih osoba koje sam ikada upoznala. da slucajno ona nije naisla na taj blog, mi se nikada nebismo upoznale. nikada se ne bismo komentirale... nista.
a ona je osoba koja mi jako puno znaci u mom zivotu. uwijek je tu kao podrska za mene, nikada me nije razocarala; a neki prijatelji s kojima sam swaki dan jesu. ipak, s njom pricam svaki dan preko mSna i upoznala sam ju uzivo. moj zivot vise nebi bio isti da nje nema. nebi vise s nikim toliko pricala preko msna, nebi me nitko mogao smiriti kao sto me ona moze. Stvarno, kada sam ljuta, i spremna ubiti, vidim ono "Annchy xD ~~ Music Girlie" is just signed in.". i naravno, uvijek pricam s njom. ful me smiri... i uvijek je tu, na mojoj strani. UVIJEK. osobe kao sto je ona su rijetke. i kao sto je ona na svom blogu napisala za mene -- gotovo i nema mana. paa, meni se cini da Annchy nema. uu ja ih imam. neurednaa... brzopletaa... mogu ja do sutra.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Annchy uvijek trazi nesto pozitivno u ljudima, cak i u onima u kojima nitko to ne trazi. uvijek je spremna slusati i strpljiva.
ona je moja stvarna frendica, bez koje vise nemogu zivjeti. ovisna sam o nasim dugim razgovorima preko mSna... i jedva cekam da se ponowo nadjemo. uzivo. da nemoramo tipkati... =) ma Annchy je naj naj! BubAw mOjaa! x)) Puuuno pozza i pusa tebi!
ewo. ipak sam nasla temu za pisanje. rijeci su dosle same, kao sta bi to Annchy rekla. =))
ii daa... miljon puta sam promijenila design u posljednjih par dana... al ja sam perfekcionist po tom pitanju pa...x)...ako ima i najmanje greskice na designu.... bwaa... xD... mijenjam...
... yaPp.... =) neam pojma sa da vise napiseem. hh... paa... idem... i da, zelim se zahvalit Annchy na swemu, i narawno na onome sha je napisala na swom blogu za mene. ideem.... Pusee!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 28.09.2007. u 19:51 sati.