Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 166. i najnovije kratke vijesti

Petak je vrijeme za novi go-problem. Uz to se nekako spontano otvarao prostor i za najnovije kratke vijesti. Kraj je tjedna i pred nama je vikend, pa je nekako zgodno navesti što nas očekuje i što je novo i što se priča.
Prvo da spomenem problemčić. Slikicu vidite. Valjda. Opet crni prvi igra. Probal bu napadati bijele kamenčiće. Može li ih zarobiti, ako se bijeli ispravno brani? Probajte. U ponedjeljak će tu biti odgovor.
A sada brze kratke vijesti:
- Hrvatska je ove godine izgubila predstavnika na Prime minister kupu u Južnoj Koreji. Razlog? Spam-filter je omeo komunikaciju HIGOU – Organizatori u Koreji i spriječio dogovor Matejevoga odlaska.
- Skupina igrača iz Velike Gorice i Zagreba se priprema za odlazak na Otvoreno prvenstvo Slovačke u Bratislavi, koje se održava od 5. – 7. 10. Odlazi se sa dva automobila. Zasada su prijavljeni još od Cormonsa: Mladen Smud 3. dan, Matej Zakanj 1. dan, Daniel Zrno 1. kyu, Robert Jovičić 6. kyu, Nikola Primetica 8. kyu, dodaje se i Tin Jandriš 13. kyu. Ima još najava i očekujemo potvrde.
- Sutra, subota 29. 09. je u Velikoj Gorici redovni 1. Jesenski otvoreni vikend go-turnir. Igra se u Centru za odgoj u Zagrebačloj 90 s početkom u 10:30. handicap -2 uz 30 minuta po igraču i byoyomi 15 sekundi za potez. Pristup slobodan. Dobro nam došli.
bl. Muradenu - Luzer

Post je objavljen 28.09.2007. u 16:07 sati.