Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dominikabm

Marketing

Bog!

Ovih dana me muči moja savjest ili moja duša. Bojim se da nisam na pravome putu. Bojim se da cijela interpretacija moje prošlosti nije pogrešna. Vjerojatno jesu neki dijelovi. Ostavljam mogućnost da sam mnogo puta pogriješila. Što bi mogla uraditi da to sve popravim? Ništa mi ne pada na pamet osim da sve zatražim oproštaj. Što ako sam si umislila i moju želju, moj životni put? Trebam li odustati kao što to neki žele? Tko je u pravu?

Što mi se to događa?

Patim, a da ni ne znam zbog čega! Nešto mi je tako blizu, a ne znam što to trebam prihvatiti. Kao da sam slijepa. Kako me to čini jadnom, bezvoljnom!
Kao da umirem. Što ako sam stvarno pogriješla pišući ovaj blog i otkrila neke svoje najintimnije stvari iz svoje prošlosti. Rečeno mi je da je moja prošlost za mene sveta. Jesam li je osvrgnula, ako sam je svima dala na raspolaganje. Možda nisam dobro počela. Nešto mi jako nedostaje, jako!

Bojim se onoga što slijedi! Što ako nisam dovoljno dobra da budem katehistica? Toliko me, posebno danas, pitanja muče. Ali stvarno me muče, nigdje si ne nalazim mira. Molitva mi pomogne na kratko vrijeme. Baš sam danas dok sam razmišljala o svojoj vjeri i Isusu čula sam dio pjesme od Evanescene koja u prijevodu ide:


" BEZ TEBE NE MOGU PREŽIVJETI. MOLIM TE OSTANI! STOJIŠ TU I GLEDAŠ ME U OČI KOJE VRIŠTE OPROSTI!".

Imala sam osjećaj da to ja stojim pred svojim Gospodinom i da mu je to govorim, a On me gleda tako milo i blago sa tugom u očima. Odmah sam dobila osjećaj da sam Ga nečime jako povrijedila. Ne želim to, to boli. Ne želim nikoga iznevjeriti, a najmanje Njega, koji me čuvao čitav moj život. Moj kaps mi je rekao da on vidi kako me je Isus u mnogim stvarima stvarno sačuvao i izbavio iz grijeha. Rekao mi je da idem hrabro naprijed i rastem u vjeri. Znam da nikad nisam sama, pogotovo danas. Ali ne mogu, a da ne osjetim kao da Ga nema. Taj osjećaj hoće rastrgati moju dušu, hoće ponovo Njega naći. Možda je to sve samo kušnja!

Možda, ali ja znam da je On kraj mene, znam da pati s menom, znam da me voli, ali ja sam tako slaba, bijedna i bespomoćna. Bojim se da ne padnem iako je vjera i usponi i padovi. Ali ne mogu podnositi pomisao da Ga povrijeđujem. Kako je veliko Božje milosrđe. U ovakvim depresivnim trenucima puno mi pomaže uzdanje u Milosrđe. Ima jedna mala molitvica:

"O KRVI I VODO, ŠTO POTEKOSTE IZ SRCA ISUSOVA, KAO IZVOR MILOSRĐA ZA NAS, JA SE UZDAM U TEBE!!!"

Gajim neku posebnu ljubav prema pobožnosti prema Božanskom milosrđu, redovito održavam devetnicu, tu nalazim svoj mir i svoju radost! Voljela bi kada bi si svi vi mogli naći mir kakvog si ja nalazim! Sve neka vas Bog obdari s mnogim milostima!

ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes
Myspace Christian Comments


ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes
Myspace Christian Comments




Post je objavljen 27.09.2007. u 18:53 sati.