Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kazzomortalle

Marketing

(ekvatori) Paralele

Mladić u Makarskoj pregazio djevojke. Za kaznu je nagrađen školovanjem u Švicarskoj.

Sin velikogoričkog tajkuna i sutkinje sa hrpom promila u krvi BMW-om pregazio i ubio djevojku te teško ozlijedio njenog mladića. Podignuta je optužnica ali je pušten na slobodu bez obzira na prijašnjih 19 prijava za divljanje autom i vožnju pod utjecajem alkohola.

Lički Tuđman nije kriv jer se rukovao prstom u šupak sa tamnoputom košarkašicom.

Za usranu vodu u Vrbanima nitko nije najebo, a ni neće.

Sa odgovornošću za urušavanje Kupska ulice igra se ping-pong. Nastupaju tri ekipe: izdavač dozvole, investitor i izvođač radova. Jebeš ulicu i par kuća kad se uštedio milijun kuna na materijalu. Stavljam sto eura u prvu kladionicu da nitko neće najebat.

Ministrica pravosuđa otvara striptiz bar gdje, ukoliko ne platite račun za 2 deci vina 50 000 kuna, nabildani ćelavci vašim kostima jebu mater.

Članovi riječke rock skupine Let3 KRIVI SU što su za vrijeme održavanja koncerta pokazali guzicu na javnom mjestu čime su vrijeđali moralne osjećaje građana. Time su postupili protivno odredbi čl.14, a kažnjivo po čl.14 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Laički rečeno, hrvatsko pravosuđe ih je kaznilo jer su pokazali guzicu.

Image Hosted by ImageShack.us


Napokon da je u ovoj zemlji neko najebo za kršenje zakona!!!

P.S. Članovima rock skupine Let3 predlažem da iskoriste ovu situaciju na način da odjebu žalbe i plaćanje kazne već da uz veliku medijsku pompu odu tri dana u zatvor. Osim što bi opet stvorili medijsku frku onako kako samo oni znaju, istovremeno bi pljunuli hrvatskom pravosuđu u lice i pokazali svekolikom hrvatskom puku da se za gaženje ljudi i privatizacijske pljačke dobije nagrada a za golu guzicu zatvor.

I fought the law and the law won
Post je objavljen 27.09.2007. u 18:28 sati.