Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fellatio

Marketing

Seksajte se i čuvajte planet

roflkissŠtednjom energije, svima je jasno, pridonijeli bismo očuvanju planeta. No što je sa seksom? Ekološka svijest prodire u sve sfere života, pa zašto onda ne bismo promišljenim seksom utjecali na očuvanje planeta. Za početak pripazite na to kakva seksualna pomagala koristite i birajte prirodne afrodizijake

Budite ekološki osvješteni i kad je seks u pitanju

Ako želite pripaziti na planet i voditi zdravi život u zdravom okruženju, nije dovoljno samo razvrstavati otpad u pripadajuće kontejnere i pripaziti na potrošnju energije. I seksualnim životom možete pridonijeti očuvanju okoliša. Evo nekoliko pravila ekološki prihvatljivog seksa:

Ugasite svjetla. Iako razni seksualni savjetnici savjetuju upravo suprotno, za ekološki seks vrijede sasvim druga pravila. Ne samo da ćete smanjiti račun, već ćete pozitivno utjecati i na smanjenje globalnog zatopljenja.

Umjesto plastičnih koristite seksi igračke od prirodnih materijala
Izbjegavajte plastične seksi igračke. Gotovo 50 posto Amerikanki koristi vibratore, no pitanje je koliko njih zna da plastika sadrži bisfenol A, kemijski sastojak koji je u većim količinama opasan za zdravlje i može uzrokovati reproduktivne probleme, oštećenja maternice, pa čak prouzročiti i rak.

Kemikalije ftalati, prisutne u raznim proizvodima, služe za omekšanje plastike, ali prema nekim istraživanjima, vrlo su štetne i mogu izazvati oštećenja na jetri, plućima, testisima. Koriste se u izradi plastičnih predmeta, a prisutni su i u kozmetici, medicinskoj opremi, igračkama, bojama i ambalaži. Stoga radije odaberite seksualne igračke od prirodnijih materijala.

Tuširajte se zajedno. Na ovaj način uštedjet ćete vodu, ali i možda dodatno razbuktati strasti. Više od milijardu ljudi na svijetu nema pristup pitkoj vodi.

Ako želite seksi donje rublje, odaberite ono od prirodnih materijala. Čipka vam možda izgled primamljivo, ali većina čipkastog donjeg rublja izrađena je od sintetičkih materijala koji su ne samo ekološki neprihvatljivi, već i štetni za zdravlje. Odaberite dakle, koži ugodnu svilu ili dobri stari pamuk.

Prije svega birajte kvalitetu, a ne kvantitetu. Nije važno radi li se o donjem rublju ili seksi igračkama, u svakom slučaju kvalitetniji proizvodi dulje traju.

Umjesto umjetnih afrodizijaka, počastite se kamenicama ili kavijarom
Birajte prirodne afrodizijake. Nemojte pridonositi tome da se industrija koja zagađuje svijet dodatno širi. Koristite prirodne afrodizijake i jedite celer, šparoge, đumbir, kamenice, avokado, crni papar.

Krećite se, vježbajte. Osim što će vaš automobil parkiran u garaži manje zagađivati zrak, vi ćete se hodajući osjećati bolje. Fizička aktivnost također je odličan afrodizijak. Poboljšava cirkulaciju, ali i oslobađa endorfine, 'hormone sreće' koji omamljuju tijelo.
tportal.hr
četvrtak, 27.9.2007.
ovo sam morala objavit je je jebenothumbuproflfino





Post je objavljen 27.09.2007. u 15:22 sati.