Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrealfilmovi

Marketing

Vampires 2: Los Muertos (2002)

Trailer
Režija: Tommy Lee Wallace
Scenarij: Tommy Lee Wallace
Uloge: Jon Bon Jovi,Cristián de la Fuente,Natasha Gregson Wagner,Arly Jover,Darius McCrary,Diego Luna...
Žanar: Akcijski, Horror
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Jedan od lovaca na vampire Derek Bliss u lovu je na "gubitnike" u srcu Meksika,kada ga tajanstveni klijent šalje u novu misiju, u društvu skupine ubojca ,među kojima je i Zoey,koja možda je,a možda i nije jedna od ne-mrtvih. Derek kreće u lov na krviločne ubojce čiji broj raste sve brže,i vampirova močna vladarica ima svoje vlastite planove za ubojce.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O filmu: Orginalni Vampires su bili zabavan i cool mix horrora i vestena, a što se tiće nastavka da vidimo, ovaj put je drukčiji redatelj, druga glumačka ekipa,manji budget i film ide direktno na DvD( nije dobar znak). Sveukupno zbilja nisam oćekivao puno od filma , a nisam ni puno dobio. Priča je ista kao i u prvom filmu, opet imamo uber vampira kao negativca samo što ovaj put ima sise(žena je), priču o crnom križu koj omogućuje vampirima da hodaju po suncu i jednu ženu u timu lovaca koja se polako pretvara u vampira i povezana je s vampirom. Osim iste priče neki dijalozi i djelovi u scenariju bi isto mogli biti bolji i nedostaje humora iz orginala. Redatelj Tommy Lee Wallace je učinio solidan posao kao redatelj, ako pogledamo da nije ima neki velik budget. Sami kadrovi kamere su dobri , akcija pristojna i sviđa mi se scena kada komadić papira ide u kantu za smeće(vi koji ste gledali vjerojatno znate kaj mislim , a vi koji niste vidjet ćete ako ikad pogledate film), ali fali malo onaj western ugođaj orginala i njegova režija je slaba usuprot Carpenterovoj(redatelj orginala). Bon Jovi (dosta poznati pjevač kojega nešto malo slušam , dobra mi je pjesma Living on a Prayer) nije niti do koljena jebenoj faci James Woods(glumcu koj je glumio u orginalu) , no ajde ispao je nekak cool na kraju. Moram priznat da ima zanimljiv tim lovaca na vampire: "ima 16 godišnjeg meksičkog klinca, svečenika koj je ujedno lovac na vampire(ja ga još zovem Van Damme svečenik, taj lik bi mu mogao biti brat),jakog crnca sa puškom i neku šminkericu koja je polu vampir"(jebote koj tim).

Makar je film imao dosta toga negativnog moram priznat da sam i dalje uživao, film mi nije bio dosadan pa valjda može poslužiti da se ubije jedan sat i pol, no ako želite pravi film o ubojcama vampira uzmite orginalan Vampires ili prva dva Bladea.

Ocjena 3/5

Zanimljivoti i ostalo
-Makar je John Carpenterovo ime na filmu ,on nije imo nikakve veze osim što je financirao i odobrio svom prijatelju Tommy Lee Wallace da snjimi nastavak.
-Tommy Lee Wallace je već snjimio film s vampirima Fright Night 2(napiso recenziju filma ispod)
-Postoji i Vampires 3 film koj izgleda da je skoćio s teme lovci na vampire, na dvoboj između vampira s radnjom u Tajlandu.Hmm pa možda pogledam film ubuduće, ali ni ovaj nastavak ne izgleda baš dobro.



Post je objavljen 27.09.2007. u 10:27 sati.