Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/born-to-be-crazy

Marketing

O nama....

Bok svima!Mi smo dvije curke,Monika i Valentina,najbolje smo frendice već....odavno.
MONIKA:najvažnije:ima dečka
osmašica-odlikašica,nije štreber,odlična je frendica i trpi me već barem osam il devet godina
totalno je luda,kad ju upoznate,onak na prvi pogled,obična cura,ozbiljna,normalna,ali....
to je samo maska.ostanete li još koji trenutak u njenom društvu,skužite pravu istinu.
Jesam spomenula da ima dečka??Obožava plavu boju,svoje mačke Mikija i Maksima,najviše se boji smrti svojih bližnjih i sestra Valentina (nisam ja...) joj ide na živce. a kome neidu???Kaže da u opis njenog radnog vremena (misli na školu),uz učenje, spada i glupiranje.
VALENTINA:Neuvezena (odnedavno...),ali nesretno zaljubljena...Nemam BAŠ NIKAKVIH izgleda.Hobiji su mi sviranje sinta,šetnje,pjevanje (neki bi rekli atonalno..),itd.Ne volim lažna prijateljstva,umišljene ljude,matematiku,fiziku i tjelesni,učenje i lepu vodeničarku....Monikina fraza za učiteljicu iz informatike..
Još ćemo vam pisati o sebi...Omiljene su mi boje crna i crvena..znam da to nije važno...



Iako me Monika zamolila da,unatoč trenutnoj situaciji u našem mjestu,pokušam bit vedra i lijepo nas predsatavim,jednostavno mi taj događaj ne izlazi iz glave.Naime,ovaj blog smo 25.rujna,sasvim slučajno odlučile otvoriti na satu informatike,a tog je dana preminuo dečko,tj. brat jednog našeg prijatelja.Zapravo je teško reći da smo prijatelji,ali poznanici smo i to nas je užasno potreslo.Nda mi se više o tome govoriti zato šta mislim da to nije uredu,posebno ne ovdje na blogu,ali samo želim zabilježiti taj dan koji će definitivno ostati u sječanju svih ljudi u tom našem mjestu.Valentina.

Post je objavljen 26.09.2007. u 21:31 sati.