Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sitneribe

Marketing

Saborski zastupnik Ivan Kolar vičući tjerao djecu koja su tražila autograme od igrača Hajduka

Ivan Kolar:načelnik i zastupnik
Saborski zastupnik HSS-a i načelnik općine Molve Ivan Kolar frapirao je hajdukovce, ali i svoje sumještane nakon pobjede "bijelih" od 1:9 u 1/16 finala Hrvatskog kupa večeras u ovom mjestašcu nadomak Koprivnice.
Brojna djeca okupila su se oko svlačionice Hajduka tražeći nakon utakmice autograme svojih ljubimaca. I dok su splitski nogometaši bez ikakvih pogovora stavljali svoje potpise i na po stotinjak papirića, dresova, kapa i ostalih suvenira, nakon desetak minuta je na scenu nastupio - načelnik i zastupnik Kolar.
Ivan Kolar:sitna riba tjedna

- Bježte djeco, maknite se, nemate tu što raditi – vikao je iz sveg glasa načelnik Kolar, na zaprepaštenje igrača Mladosti iz Molvi, redara, policajaca, te jasno – hajdukovaca.
- Dresove nam nisu htjeli dati, oni su lažne veličine, nisu oni nikakva gospoda. Ne uzimajte autograme od njih. Bježte, nemate tu što raditi… - ponavljao je u nekoliko navrata načelnik Kolar.
Saborski zastupnik je pokušavao, no djeca nisu slušala… Sve to trajalo je i desetak minuta, a brojna svita nije mogla vjerovati što gleda i sluša.
Inače, zastupnik Kolar u Saboru je član Odbora za obitelj, mladež i šport.
Evo što o tom incidentu kaže HSS-ovac Ivan Kolar, koji je u Saboru član Odbora za obitelj, mladež i šport:
HSS-ovo učenje po Kolaru

- Bila je to spontana reakcija. Burno sam reagirao jer nam hajdukovci nisu ostavili niti jedan dres za uspomenu. I Dinamo i Rijeka su to najnormalnije učinili. Znam da njima naši dresovi nisu važni, ali mladićima iz naše Mladosti, među kojima je i moj sin, puno bi za uspomenu značio taj njihov dres…
Saborski zastupnik je objasnio zašto je "pukao"…
- U svakom slučaju mi je žao, ali kada sam vidio djecu kako mole igrače Hajduka potpise i ostale stvari tjerao sam ih, rekao sam im "nemojte ih prositi jer su oni sirotinja, nemaju ni za sebe".
Kolara je iziritirao takav odnos hajdukovaca prema jednoj maloj nogometnoj sredini. Iako, istaknuo je, nema zamjerke prema igračima nego rukovodstvu Hajduka.
- Tri puta sam sa saborskom ekipom bio na Poljudu i uvijek bi dobili nekakav poklon u znak sjećanja. Ali treba uvijek biti velik. Zato sam i poručio djeci da ne traže autograme od lažnih veličina - zaključio je Kolar.
Iz Molvi: Ante BILIĆ
izvor:Glas Dalmacije

Post je objavljen 26.09.2007. u 17:14 sati.