Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igranasigurno

Marketing

Vjerovala sam da znam što je sex. Nisam mislila da sam neka velemajstorica u njemu, ali mislila sam da znam dosta… u biti, dovoljno. Bila sam uvjerena da imam cijeli svijet kada sam doživjela svoj prvi orgazam (bez vibratora, bez oralnih pomagala)!
Zatim mi se dogodio on.
Mislim da to neću ni znati opisati. Nisam mogla vjerovati da postoji osoba koja voli baš sve isto kao ja. Nije bilo prilagođavanja, popuštanja, kompromisa. Bila sam zaprepaštena.
Jednu noć dok smo iskušavali vlastite granice u krevetu, na samom rubu da dosegnem vrhunac osjetilia sam neopisivu potrebu da odem na wc, pa sam stala i otisla. Shvatila sam da mi je mjehur prazan i nije mi bilo nista jasno. Nakon sto sam se vratila, to se ponovilo, no ovaj put nisam stala. I tada sam shvatila da i zene ponekad ejakuliraju i to vise kolicinski i vise puta nego muskarci.
Ostala sam zaprepastena. U soku. Osjecaj se nije dao opsiati rijecima. I nakon svakog takog orgazma slijedilo je munjevito grcenje cijelog tijela i manjak zraka. Jednostavno nisam mogla udahnuti nekih pola minute. Noge su mi se tresle kao da imam groznicu. Osjetila sam kako mi krv odjednom napusta cijelo tijelo i dolazi u glavu. Kapilare su popucale u ocima i oko njih... Zvuci zastrasujuce, ali u biti je najljepse iskustvo koje sam ikad dozivjela.
Pokazao mi je da moje tijelo nema ogranicenja kad je u pitanju uzitak. Naucio me da je moguce dozivjeti toliko orgazama da jednostavno ne mozes brojati. Seks je znao trajati satima. Uzivala sam u svemu. U nasem rijecniku nije bilo rijeci Nemoj, Ne zelim, Boli, Necu, Stani, Brze, Sporije, Lijevo, Desno itd. Nisam mu morala nista reci, citao me kao otvorenu knjigu. Mislim da jedino sto sam mumljala u tim trenutcima ekstaze, uz one neartikulirane zvukove, je bilo Još. Bila sam doslovno nezasitna. Dokaz su bili mokri rucnici koji nisu upili sve sto su trebali, natopljene plahte i vlazan parket. Mislim da to nije vise ni bio seks, vec nesto… Ne znam. Jer ako je to seks, ja sam onda do njega bila nevina…

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 26.09.2007. u 12:15 sati.