Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Muke po privatniku

Javlja mi se dosta studenata i studentica.
Posao je takav da se dosta kontaktira sa strankama i treba bit uljudan i komunikativan. Treba znat s ljudima. Treba znat prodat proizvod tj. robu jer će 4h bit sam ili sama bez mene i mora se znat snaći.

Iznenadila sm samu sebe. Iako mi izgled nije bitan ja sam prilično vizualna osoba i instinktom odlučujem tko će radit. Moram vidjet osobu, ne mogu to odlučit preko telefona. Zovu me na tel. i odmah pitaju da li mogu radit. Od kud ja znam kak se ta osoba ponaša i kakva je?
Nije da mi je bitan izgled, već da mi je osoba simpatična...i to me malo ljuti... Baš sam zločesta. Nisam to očekivala od sebe. Jedino me sad mući kaj su mi dvije studentice ok i ne znam za koju bi se odlučila. Baš cijepidlačim. Koji mi je k...??

Teško je nekog zaposlit samo tako...na temelju 5min razgovora s njim/njom.
I onda se tu javljaju prijatelji i prijateljice koje imaju nekog prijeatelja ili prijateljicu koji bi bili super za taj posao, e to me dodatno opterečuje. Ne želim nikog iznevjerit ali nekog moram i onda će se ta osoba nać uvrijeđenom.

Da mogu ja bih uzela nekog na 8h i zaposlila tu osobu na normalno radno vrijeme...ali ne mogu. Ne mogu si još to priuštit makar bi željela. Imamo 2 kredita za plaćanje i to mi je prioritet. Dok Polovica dobi neki stalni posao s normalnom plačom, to će biti drugačije.

Nije isto kad netko prodaje za sebe ili za drugog. Dok prodaješ za sebe više se trudiš, normalno, i zato me malo strah kakav će biti promet jer mali sam privatnik...moram mjesećno platit samo gazdi 4000,00kn i telefon mi je 1000,00kn a to nije lako skupit, posebno jer se ja bavim s takvim stvarima koje su sitne i koje na donose veliku zaradu. Nemojte mislit da kukam, naprotiv, nije meni loše...ali svi misle da privatnici imaju novce, da, imaju ali ne mali kao ja...dok zbrojim kaj sve moram dat državi ostane mi jako malo.

Da mogu nać neki posao u svojoj struci (ekonomist) npr. u banci odmah bi se makla od privatnog biznisa jer tako mi je svejedno dali radim kod sebe ili u nekom trgovačkom lancu onda...jer znamo kakva je tamo plača i kakav rad...onda mi je bolje da za tu plaću radim kod sebe ali za neko bolje mjesto...odmah bi otišla.

-------------------

- imam pms
- Polovica ima lude ideje o uzgoju glijva?!!
- niti jedan dan ne stignem normalno pogledat BB jer radim do 20h!!!
- jučer sam si prolila vruču čokoladu po nogama...na poslu...
- već sam 10 dana na dijeti...onoj UN-ovoj.
- 2 kg moram skinut...za sad sam pol kg skinula...ma problem je kaj većinom na poslu prosjedim...ali ok...danas mi je povrtni dan...izdržat ću ja to :)))...znam, nije to puno...al meni se vidi...izgledam ko trudnica u 3mj...

----------------
finowave


Post je objavljen 26.09.2007. u 10:32 sati.