Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/23000

Marketing

kako sam se danas nasrala...

evo, napokon i ja pišem novi post. a bilo je i krajnje vrime......
ma ja sam vam super, baš nikad bolje nisam bila!
ok, lažem..............burninmadburninmadburninmad
inače, ja nisam baš sklona sramoćenju (ko npr jedna moja prijateljica smijehsmijehsmijeh) i naseravanju i tome slično, ali, kako se kaže, svima se može desiti. to me maaaalko tješi................headbangmadburninmadpuknucucry
e pa, ovako je to bilo.............
3. sat. umirem od gladi. kruli mi u želucu. nervozna sam. zamišljam kako žderem jednu ogromnu milka čokoladu. dobro, pretjerujem. toliko puno nikad nisam bila gladna.
napokon zazvoni! istrčim iz učionice i poletim prema fizici da ostavim torbu i izletim iz škole na odmor. s prijateljicom. trčim prema trafici da kupim čokoladu. drob mi već opasno zavija. tamo su stajali neki osmaši i jedan je držao nešto u ruci što je upravo namjeravao zagristi. ali, ja sam ga u tom spriječila. neki kreten mi je podmetnuo nogu u punom trku i ja se zabila u njegovu marendu. sljedeće što znam je bilo da me je on, pokazivajući sirnicu na podu, tražio 3 ipo kune da kupi novu. čula sam cerek nekih debilčina sa strane. ko da se to nije svakome moglo dogoditi?!
aj dobro, nije svakome................
nije mi preostalo ništa nego dati mu kune da si kupi novu sirnicu, koje, usput nije više bilo, pa je kupio picu koja je 50 lipa skuplja. nije mi se dalo svađati zbog pola kune i onog imbecila koji mi je podmetnija nogu.
samo sam se pokupila i otišla ća što dalje od te šugave trafike i svih smradova koji su se tamo cerili i hihotali meni u čast. tu i tamo se čuo pokoji podrig, onako, usput, za bolju probavu, većinom od suprotnog spola.
odjednom sam izgubila apetit pa sam na kraju U DRUGOM DUĆANU kupila slatki led.
ali NE! to nije bilo dovoljno, nego sam još dobila torbom u glavu kad sam išla na fiziku. ka usput. od nekog osmaša, garant prijatelja od onog prije. aj, bar se nisam strmoglavila niz stepenice. malo je falilo.
onda sam posli škole išla na poštu poslati neko pismo. da ne spominjem da sam u ZADNJI ČAS stigla jer se šugava pošta baš DANAS zatvararala ranije zbog nekih radova, nemam pojma. zatekla sam radnicu baš na polasku. ali, ipak se smilovala i naplatila pismo. ma neka budala, skakala po pošti ko nadrogirana kokoš. il je bila sretna što je ranije puštaju, ili je prošvercala extasy u gaćama. skoro nije bacila kompjuter sa stola.
jedino dobro što je danas bilo je da me auto NIJE pokupija kad sam prelazila cestu. ali bilo je blizu.
stvarno neznam što bih ja bez čokolade.............njaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjami

Post je objavljen 25.09.2007. u 14:07 sati.