Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/let3

Marketing

Kaznena prijava

Prošle godine u prosincu smo svirali u Varaždinu. Koncert je bio na otvorenom prostoru ispred zgrade gradskog poglavarstva. Nakon silaska s bine u našu je garderobu ušla policija i zatražila osobne karte. Zbog toga se nismo mogli vratiti na pozornicu iako je publika to od nas tražila. Rekli su nam da ako se netko od građana bude našao uvrijeđen, morat će nas tužiti. I eto, nakon više od pola godine stigla je tužba. Žalili smo se...

Ako odemo u zatvor jebat će nas svi u guzicu. Mi se toga ne bojimo jer već duže vrijeme u guzici nosimo čep. On potječe iz drevnog Japana, a izradio ga je veliki filozof i mislilac Turimtiga. Čep potvrđuje i to da zahvaljujući njemu nismo bili potpuno goli već su nam guzice bile ukrašene ovim umjetničkim i korisnim predmetom.

Pošto sa ovog koncerta nememo niti jednu fotografiju koja bi potvrdila ovu činjenicu, molio bi cijenjeno pučanstvo da ako netko ima bilo kakvu sliku sa koncerta koja ukazuje na čep u guzici, da nam je pošalje jer se nadamo da bi nas takva fotografija mogla spasiti od ove nehumane presude.

U prilogu možete vidjeti skenirane presude.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 25.09.2007. u 13:38 sati.