Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojsvijett

Marketing

Evo sada nagovaram mjesecinu da u tvoju sobu zaviri i da te umjesto mene probudi i zagrli. Neka te cuva i neka ti prica, neka te ona ljubi kad ne mogu ja.

evo i mene...ono baš vam hvala na komentarima...ma ja pišem novi post, jer ne znam što bi radila, doma se odmaram, škola mi tek u tri i po, neamo prva dva sata, a ja mislim da nemamo ni šesti...a drama, jučer isto nismo imali prva dva sata....ja bil do miragea s leom i dorom, bezze sjedale, ja napisala domaći iz povijesti i kemije, i tako...morala crtat neko obiteljsko stablo, a ja neam pojma...ali dobro...hehe...danas sam pročitala knjigu progonjena i knjiga nije nešto...onako...bezze...skoro sam sve knjige od R:L:Stinea pročitala, mislim ove koje se mogu kupit...ajme užasno mi je dosadno, čula sam da je izašo novi ok, pa si mislim da ga kupim...a valjda hoću...ajme, nadam se da neće ispitivat engleski, jer fakat mi se neda učit...prenaporno je...ali dobro, bogu hvala da nemamo biologiju danas...hehe...mislim da ovaj post nea veze s vezom...stavit ću vam neke slike...ja mislim...ma ja sam pukla, ne znam ni što pišem...ugl neću napisat post dok ne bude barem 100 komentara, a ako ih ne bude do subote, brišem blog...o daaa, i ovaj put se ne šalim...hehe...ovo postaje jadno...idem stavit nekoliko slika....
a sad...veliki pozdrav šaljem mari...nedostaješ mi i svima nama....crycry...onda dori i lei...pa mojem razredu bivšem i sadašnjem...rk dubrovnik(i dolazim na trening tek u ponedjeljak, ne mogu u čet jer imam 7 sati, a u subotu imam vjeronauk u 10, a zbor u 11) i svi ostali nek se smatraju pozdravljeni...pjevafinofinofinopjeva

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Dodirni me kao meka pahulja, zagrli kao meka kosulja. Izbrisi trag mojih nemira - umrijet cu bez tvog dodira.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I kad nas tisuce kilometara budu razdvajale, kad najmanje mislis na mene, moje oci ce gledati u daljinu i vidjeti samo tebe.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(ova ženska ima iste gaće ko i ja ...hehe...baš su kjut...)
Lijepo je znati da postojis u mom zivotu. Nije bitno ni koliko, ni otkad, a ni zasto. Lijepo je otvoriti oci i jednostavno znati da si blizu.


Post je objavljen 25.09.2007. u 11:12 sati.