Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gospodarbrutix

Marketing

Prosvetljenje ili kako sam usao u BDSM

Svaki pocetak je tezak. Ova recenica nije bas primenjiva na BDSM, bar ne na sam pocetak.

Imao sam 12 god. Otisao sam u posetu jednom bliskom rodjaku koji je redovno kupovao neki sex strip/roman (crtani) koji je u to vreme izlazio. Nazalost zaboravio sam kako se zvao i koji mu je podnaslov bio (moracu da googlujem, mozda mi se posreci). Uglavnom, nikoga nije bilo kod kuce pa sam se odmah bacio na "skroviste" gde je pomeniti mi rodjak drzao stripove, erotiku itd. koje sam ranije otkrio i rado posecivao :)
Sa razocarenjem sam ustanovio da tamo ima samo jedan primerak novina.

Medjutim, kad kada sam krenuo da ih citam i gledam crteze doziveo sam prosvetljenje !!!

Radnja stripa je bila sledeca: ona je nemirna, neposlusna i problematicna tinejdzerka koju roditelju salju kod tetke na ranc u nadi da ce je zivot na selu odvojiti od loseg drustva i da ce je rad tamo nauciti da vise ceni skolovanje. Da, hoce...
Ona odlazi kod tetke koja je ni manje ni vise nego Gospodarica na rancu zajedno za tetkom koji je Gospodar. Ah, porodicna idla...
A desavanja u stripu su "sve po spisku". Pocetak sa objasnjavanjem pravila ponasanja, pa oblacenja, pa svi klasicni fetishi, pa lopovi koji upadaju u kucu (bas u sobu tinejdzerke) sa sve fantomkama na glavi i zaboravljaju zasto su dosli pa navale na nju, pa onda tetka i tetak upadaju u sobu pa je oni jasu kao ponygirl, kasnije u stripu je stavljaju na nekog drvenog konja koji ima dva didoa pa onda sedne na njih i tako jase, bicevanja ponizavanja orali i slicne stvari nemogu da se prebroje (ako se setim sta je jos bilo, dodacu).
Mozete da zamislite moje iznenadjenje svim sto se desavalo i sto sam prvi put u zivotu video a sto me je udarilo kao grom na kojem pise "to je... TO'.

Ipak, sve se desilo i proslo kao munja. Zaboravio sam za sve to jer su te godine bile malo.. hm... malo problematicne pa je to sve palo u neki deseti plan ALI nije nestalo. Cucalo je tamo, u mraku, smeskalo se i cekalo svoj trenutak. Docekalo ga je cetiri godine kasnije.

Image Hosted by ImageShack.us
By brutix

Post je objavljen 24.09.2007. u 13:15 sati.