Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diavola

Marketing

Jedan vikend, dva područja, tri pastrve i četiri vrha

U subotu smo švrljali po Ivanščici, a u nedjelju po Žumberku. Što se Ivanščice tiče, bili smo u istočnom dijelu i popeli se na vrhove Veliki Lubenjak i Čevo. Veliki Lubenjak je katastrofalno loše markiran. Aktivisti u društvu Grebengrad nisu razočarali samo što se toga tiče, pričat ću vam. Što se Čeve tiče, sve super, uključujući i markacije i prokrčenost i vidikovac.

Drugi dan smo se odlučili za Žuberačku goru, ajmeee! Jako mi se svidjelo! Do sad najveća avantura, bar što se tiče pronalaženja vrhova! Ludo... prošli smo tamo gdje, vjerojatno, i dobar dio Žumberčana nije... prekrasan dan! Osvojili smo Zečak i Tuščak!

Gastro-vikend je bio fanastičan: izletište Zlatne gorice (Turčin) i Gabrovica (10 km od Bregane)! Prvi restoran vrhunski, od usluge do klope! A drugo prava stara gostionica, kao da ste upali u neki vremenski poremećaj i vratili se jedno 30 godina prije... ali zato simpatično osoblje i odlična hrana! Svašta smo vidjeli! Bio je ovo, zapravo, više izletnički, nego planinarski vikend, no, svejedno - za pamćenje!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Na slici vidite mene nakon ručka u Zaltnim goricama, a prije povratka za Zagreb. zubo

Post je objavljen 24.09.2007. u 08:43 sati.