Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wannabeperfectgirl

Marketing

Shit...

Ma, da.
Zajebala sam. Cijeli vikend. jucer bio frendicin tulum. Cura napravila odlicne kanapee, tortu, rosilj i statijaznam. I sta sam ja napravila? Navalila ko svinja na svu tu hranu. Ogavna sam. Ali stvarno. Gadim se sama sebi. Fuj.
Danasnji dan? Koma. Sutra stari ima rodjendan pa nas je vodio van u restroran. I sta sam ja napravila? Jela sam. Kao da nisam na dijeti. Kao da mi se zivo j*be za sve. I bila sam sretna kojih 5 minuta. A onda ona griznja savijesti. I odlucila sam. Od sutra (dakle, 24.9.2007.) krecem na onu dijetu di pijete samo vodu i limunadu. Dakle, bit cu na toj dijeti do ponedjeljka. I onda u utorak idem na ekskurziju na 5 dana. Jebiga, znam da cu morat jest. Al jest cu SAMO i JEDINO rucak tamo. Dorucak se lako izbjegne. Vecera isto. Rucat cu ono, malo. Jako malo. I nitko ne smije skuzit. I nadam se da nece...
Oprostite malene moje sto ne mogu s vama na onu rucak-dijetu. Oprostite, ali ja stvarno trebam brrrrzo smrsavit, barem 5 kila do tada (toliko se smrsavi s tom limunada dijetom). S time da cu uvesti vodeni dan za vrijeme mijene. A onda se pridruzujem vama. OK?
Molim vas, podrzite me. Puno mi znace vasi komentari. Stvarno.
A vi mi se drzite. Nemojte biti glupe kao ja (a prakticki je nemoguce biti glup kao ja). Stoga, budite mi dobre, lijepe, pametne...Ma, sve naj! Ljubim vas!

Post je objavljen 23.09.2007. u 21:27 sati.