Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellavita

Marketing

opet bi plakala..kakav placljivko sam postala..ljuta sam na samu sebe..grozna sam..grozna si empty..bezosjecajna,sebicna,egoisticna.. odvratna si.. mrzim te..
mogla si tri sata sjediti u stanu i ne raditi nista..ne uciti iako si im rekla da ides uciti... mogla si tri sata gubiti a nisi mogla ta tri sata setati s njima..nisi trebala ni tri..mogla si provesti samo pola sata s njima..znas da bi im bilo drago i da bi se veselile..
nisi uopce razmisljala o tome,jer ne razmisljas o stvarima..uopce.. tek kad ti je treca osoba dosla i rekla da ih je vidjela i da su simpaticne i lude..tek si se onda zapitala,pa zasto nisi isla s njima.. mogla si prosetati,popiti kavu..mogla si uloviti seku za ruku i uz zvuk:aaah pretrcati pjesacki na zeleno svijetlo..
mogla si naci vremena jer ga imas i nisi ga nikako iskoristila..
jer uvijek za sve druge imas vremena,osim za njih .. jer mozes ici na sedam kavi na dan..i satima pricati na telefon... i spavati do kasno..to je vrijeme koje mozes gubiti... a s njima ne mozes izgubiti ni pola sata...
jer su obitelj pa mislis da ce te tolerirati..jer su obitelj pa mislis da nije potrebno pokazati malo ljubavi..jer mislis da znaju.. ne zasluzujes da te vole takvi ljudi..jer si odvratna.. a oni te i dalje vole i to te valjda najvise boli..
bilo je prekasno kad si shvatila da si ih pustila same u svom gradu,u tvom gradu..jer to je tvoj grad i ti ga poznajes..i ne,nisu dosli u goste,ali su dosli u grad...a ne dolaze uvijek..i mogla si ici s njima..mogla si..ali si se zatvorila u stan i gubila tri sata sama sa sobom.. mrzim te empty!!
bilo je prekasno kad si potrcala prema vratima u nadi da ces ih pronaci,a samo si ih htjela vidjeti prije nego odu..otici na pice..samo si ih htjela zagrliti.. kome lazes empty? kome?
samo si ih htjela zagrliti i gledati kako odlaze...
previse uzimas stvari zdravo za gotovo.. previse uzimas ljude i osjecaje zdravo za gotovo..
bilo je prekasno kad si shvatila koliko si odvratna i glupa i potrcala da ih pozdravis..one su vec otisle..
bile su u tvom gradu,biti ce mozda jos milijun puta,nije vazno..ti im nisi mogla posvetiti ni pola sata svog dragocjenog vremena..
ne zasluzujes takve ljude da te vole...ne zasluzujes

Post je objavljen 23.09.2007. u 20:06 sati.