Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iveco01

Marketing

Eto mene opet!

Eto mene opet da vas gnjavim malo ne.... sinoć sam bio vanka, baš je bilo ludo!! Počeli smo prcat Drmača da je red da nas počasti pošto je dobio prvu plaću... Kao, Luka je častio u petak, pa sad red pao na Drmača.. A Drmač je rekao da je ni manje ni više nego svu lovu spiskao! I naravno, mi znatiželjni pitamo di je to spiskao..
Drmač:"Pa kupio sam NOVO BICIKLO(umjesto novi bicikl)"sretan
Matija:"Sad si to rekao 'ko MAGEDONAC(umjesto Makedonac)"sretansretanzubo
I naravo da smo se smijali, al' trebali ste čuti kak se Luka smijao!! Došli smo u Haciendu i Drmač je ipak platio rundu. Bila je Jamaica party, pa su bile i GO-GO plesačice.. Jebote Čorak me cijelog zaslinio koliko se napalio na neku šta je plesala!! Mislim svaka čast njoj,
to treba moći i znati.... Onda smo otišli malo do MG-a na biljar, nije da se hvalim al' bio sam nepobjediv! Luku sam potukao 2:0 i onda je došao neki lik kojeg sam prvi put vidio, pa sam igrao protiv njega, dečko nije bio loš, ali mojih je bilo 2:1.. Vratili smo se u Haciendu i tamo smo naišli na Bobića. A malo pa se kurčio s kojekakvim forama s cigaretom, al' ipak treba i to moći.. I bilo je to još puno, puno, puno smijeha i gluposti.. Moram se pohvaliti da uopće nisam pio alkohol! partyJutros sam bio na misi i evo sad idem u 5'3nju..
Pozzz svima, nadam se da vam se ovaj dizajn sviđa, komentirajte, pitajte, predložite!!mahludfino

Post je objavljen 23.09.2007. u 13:39 sati.