Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ordinarylove

Marketing

Kako provalit' Pandorinu kutiju

Da na samom početku dignem ruke od patetike blogodolaženja i odlaženja, reći ću samo kako sam bila duboko uvjerena da ovaj dan neće doći.

To be perfectly frank, ne znam zašto već nisam obrisala taj vražji blog. Poznanstva koja sam ovdje imala (osim dva, tri spomena vrijedna) raspršila su se, blogove (ničije - ali ničije) već mjesecima ne čitam.

Pod izlikom činjenice da je čovjek društvena životinja (a životinja je prije bilo čega drugoga), pronalazim opravdanim glavni razlog podužeg zaobilaženja blogosfere: izgubih, elem, kontakte sa većinom ljudi kojima sam se u postovima obraćala, direktno ili indirektno. A da sam htjela pisat sebi samoj, u tu bih svrhu uporabila daleko primitivniji vid izražavanja (čitaj: papir i olovka) a za to sam em lijena em previše željna pažnje, o voajerstvu i kurjoži da ne pričam.

Dakle!

Gdje sam bila, što sam radila?

Slike iz Engleske ću vrlo brzo postati, uskoro ću i krenuti u tour-de-blog.hr, a pošto smo svi svjesni strašne, strašne činjenice da smo svi površna bića i da, slijedom toga, ne volimo čitat postove duže od duljine prosječnog članka u trač-rubrici, evo vam nešto mojih trenutnih impresija...



...uz obećanje da se čitamo ;)

Post je objavljen 23.09.2007. u 13:56 sati.